Vogellanden krijgt honderd bossen bloemen van betrokken buurtbewoners - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vogellanden krijgt honderd bossen bloemen van betrokken buurtbewoners

Zwolle – Vrijdag ontving Vogellanden honderd bossen gekleurde tulpen. Het is een initiatief van buurtbewoonster en tevens tuinvrijwilligster Willemien Klinker.

Zij is met de pet rondgegaan bij buren en medevrijwilligers. Na contact met een bloemenkweker heeft zij voor een leuke prijs de bossen bloemen opgehaald. Ze maakte vrijdag patiënten en zorgmedewerkers heel blij met een bosje tulpen.

Willemien: “Ik kreeg vorige week zelf een bloemetje bij de automonteur toen ik mijn auto wegbracht. Toen dacht ik: wat een mooi gebaar! Nu kwekers hun bloemen niet kwijt kunnen aan het buitenland, blijven zij met een overschot zitten. Hoe mooi is het dan dat we iets voor elkaar kunnen doen. We moeten elkaar in deze tijd toch een beetje helpen. En van een bloemetje worden we allemaal blij!”

De bloemen werden in de Beleeftuin van Vogellanden overhandigd aan verpleegkundige Wouter Looman. Wouter: “Prachtig dat de buurtbewoners en vrijwilligers zo betrokken zijn bij Vogellanden!”

Fenna Eefting, bestuurder van Vogellanden, reageert enthousiast: “Het is hartverwarmend om te zien dat mensen elkaar steunen in tijden van crisis. Een bloemetje maakt soms een wereld van verschil. Bloemen geven energie en toveren een glimlach op ieders gezicht!”

Vogellanden is een centrum in Zwolle voor specialistische revalidatie en bijzondere tandheelkunde voor jong en oud.

Foto's 2
Vogellanden krijgt honderd bossen bloemen van betrokken buurtbewoners - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: