Gezelligheid tijdens Stadshagenfestival

Zwolle – Vanaf zaterdagmiddag vond in de Zwolse wijk Stadshagen het Stadshagenfestival plaats. Tijdens het festival waren er in het Twistvlietpark verschillende activiteiten. In het winkelcentrum was een gezellige braderie. 

Verder kon het publiek genieten van vele activiteiten waaronder boardingvoetbal toernooi, een spinning marathon, springkussens, buikschuifbanen, bungee trampoline en nog veel meer. Bij een broodjeszaak kon men meedoen met een workshop salsa-dansen. De organisatie had geluk met de weersomstandigheden. De zon scheen rijkelijk. Voor de kinderen startte er rond 18.30 een spetterende disco met karaoke. Vanaf 20.00 begon het avondprogramma. Er treden verschillende artiesten op.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Stadshagen
  Tjonge, zo gezellig als het vanmiddag was, wat een kater dan op de avond. Was dit een feest voor de Kamperpoort of een feest voor een jonge nieuwe stadswijk. Bezopen jongeren (er werd toch echt niet op leeftijd gecontroleerd voor de alcoholische versnaperingen) en een wanstaltige muziek van een nep Hazes. Bezopen jongeren en lallende boeren uit de dorpen om Stadshagen lopen tegen je op en vallen op de grond, omdat ze geen notie meer hebben waar ze zijn. Ja gemeente wat heb je liever een feest waar de 85 dB niet heel nauw wordt genomen of coma zuipende jongeren, kan nog wat worden met het jongerencentrum (wordt dat net zo’n verhaal als Jongerencentrum Zuid? Dan zet ik mijn woning alvast te koop). Aju


  ⚠️ Meld

 2. Adrie van Ostade schreef:

  Was dit een feest voor de Kamperpoort of een feest voor een jonge nieuwe stadswijk.

  Adrie, ik begrijp niet waarom je in deze context de Kamperpoort er bij moet slepen.

  De enige problemen die wij met “lallende jongeren” hebben zijn de stadshagenezen die midden in de nacht van zaterdag op zondag ons uit de slaap houden als ze vanuit de stad door ons dorp trekken op weg huis.

  Bezopen jongeren en Hazesmuziek is misschien een probleem van jou vinexwijk, maar niet van de Kamperpoort.

  Sorry webmaster. Inderdaad offtopic. Maar deze onzinnige assosiatie schreeuwde om een reactie.


  ⚠️ Meld

 3. Weet niet wat er aan de hand was rond 23:00u-00:00u maar de polities en ambulance reden (met zwaailichten aan) af en aan van en naar Stadshagen.. festival zal wel gezellig zijn geweest??

  Er zaten in ieder geval arrestanten in de busjes die terug kwamen..!


  ⚠️ Meld

 4. Jaja, In berkum, binden ze andersdenkenden aan de pijnbank en noemen ze het een fakir-act. Daar hebben ze ook geen feest omdat er niets te vieren valt.

  Leuk zo’n stadhagenfeest, lijkt mij de sfeer in de buurt wel goed doen aangezien deze wijk enorm aan het groeien is.
  Ik vraag mij alleen af of er ook budget is om in andere wijken net zo’n groot feest te geven? Heeft Zwolle-zuid bijvoorbeeld ook wel eens zo’n groot feest? Of is deze wijk nu een aangenomen kind geworden nu stadshagen er is?  ⚠️ Meld

 5. Ik ben er niet geweest maar heb wel voluit mogen meegenieten van de enorme ‘herrie’ (lees: luide muziek). 85 dB is de norm? Waar/hoe wordt die gemeten? Volgens mij was het wel heel wat meer dan dat. Ik klaag overigens niet. Ik zit niet op zoveel geluid te wachten maar zo een keer per jaar moet kunnen en het is voor een ‘goed doel’: gezelligheid in Stadshagen en dat lijkt te zijn gelukt.

  Ik ben niet geweest in verband met de verjaardag van onze oudste maar het zag er allemaal indrukwekkend groot uit (woon tegenover het park dus zie het wel). Het wordt elk jaar groter volgens mij. Ik kan me nog één van de eerste (in vergelijking met het feest van dit jaar) suffe feestje op de plek waar nu het jongerencentrum gebouwd wordt.

  Volgend jaar hoop ik toch wel even rond te kijken.


  ⚠️ Meld

 6. Wij hebben in elk geval weer genoten met zijn allen. @ Vos H., het was in Berkum blijkbaar niet zo gezellig gisteravond; er was namelijk een heel behoorlijke delegatie op ons festival.


  ⚠️ Meld

 7. Normaal gesproken wordt een delegatie voor ontwikkelingswerk uitgezonden naar een plek om daar te helpen bij de ontwikkeling. Berkum heeft het dan schijnbaar niet begrepen. Maar goed, sorry, Stadshagen is tekort geschoten in hun hulpverlening door geen delegatie uit te zenden naar Berkum.
  En tja, dan moet je het als arme Berkummer maar zelf komen halen natuurlijk ;D


  ⚠️ Meld

 8. Maar wat voor delegatie wil je uitzenden dan vanaf daar.Ze zijn zo stom als de achtereind van een koe.Anders ga je daar niet wonen.En arm zijn we niet hoor.Als we het willen kopen we het wel.


  ⚠️ Meld

 9. Mag je wel wat aan de gezelligheid op het Oranjefeest doen. Was vorig jaar met mijn directrice even sfeer proeven. Maar het smaakte bitter. Gelukkig wel genoeg te ouwehoeren. Nogal vreemd om Oranjefeest niet op 30 april te houden. Maar daar waren we al in die 9 jaar wonen al aan gewend.


  ⚠️ Meld

 10. Ach, Appegielle, bij die ontwikkelingshulp gaat het helemaal niet om geld. Dat jullie dat daar wel hebben, is wel duidelijk. Maar geluk? Geluk is niet te koop.
  Stom als het achtereind als een koe? Nja, so be it. Feestje bouwen kunnen ze hier in Stadshagen in ieder geval wel. Zullen we dus volgend jaar toch maar even een stel stomme koeien naar Berkum sturen om ook daar eens wat leuks op poten te zetten?


  ⚠️ Meld

 11. Achja, geld is niet zo belangrijk als gezondheid. Schijnt dat in Berkum ze allemaal op elkaar lijken. Iets met het water ofzo zeggen ze, maar eigenlijk hele rare stambomen daar.


  ⚠️ Meld

 12. ambulances
  Zo zie je maar weer hoe verkeerde informatie aan andere word vertelt. Rond de tijd van het stadshagen festival is er een aanrijding geweest bij de werkerlaan richting Hattem. De politie en de ziekenwagen waren daar naar op weg. Niks met bezopen mensen te maken dus. Er is ook een ambulance geweest omdat er iemand was gestruikeld over een parasol. De wijkagent zat namelijk op dat momemnt gezellig een kopje koffie te drinken bij het festival en legde ons uit wat er aan de hand was. Werkerlaan 1 en werkerlaan 100 worden wel eens verwart door de tomtom. waardoor ambulance’s niet weten waar ze moeten zijn.

  En verder vind ik het erg vervelend dat er altijd zo veel gezeurd moet worden op weblog zwolle. Deze weblog is toch niet bedoelt om je ongenoegen te uiten over alles wat los en vast zit?. Laten we het een beetje gezellig houden met zijn alle.


  ⚠️ Meld

 13. En Adrie van Ostade als je bang bent over hoe het jongerencentrum word kom dan dinsdag avaond even naar het cultuurhuis. Dan zijn een paar van de 44 vrijwillige jongeren van levelz best bereid om vriendelijk uit te leggen waarom het jongerencentrum in stadshagen een succes word. voor meer informatie kun je altijd kijken op http://www.level-z.nl.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.