Hedon brengt live muziek naar de huiskamer met Facebook Live - Foto: Lotte Brouwers
Foto: Lotte Brouwers

Hedon brengt live muziek naar de huiskamer met Facebook Live

Zwolle – Onder de noemer Stay Home, Stay Safe, Stay Tuned zendt Hedon vrijdagavond 3 april, op het tijdstip dat normaal gesproken live muziek zou klinken in het Zwolse poppodium, de concertregistratie Paceshifters ‘Live In Concert ’17’ uit.

Het betreft een videoregistratie van de uitverkochte Grote Zaal-show van de Zwolse rockformatie uit 2017. Het concert is vanaf 20:30u te zien op de Facebook pagina van Hedon.

Voor de Paceshifters bestaan er geen compromissen of concessies. Muzikaal niet, maar ook op alle andere fronten niet. Want deze drie nonconformistische rockers gaan voor een lange-termijn-carrière en dat betekent dus vooral trouw blijven aan hun (soms stronteigenwijze) DIY-attitude. Dat bleek al uit de voorgaande albums, waarmee het trio transformeerde van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie.

Ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen.

Inmiddels is het alweer enige tijd opvallend stil rondom de band die normaal gesproken alle schuiven opengooit. Wellicht dat de zelfisolatie nog tot mooie dingen gaat leiden binnenkort? Wie zal het zeggen? Voor nu is de live-stream in ieder geval hetgeen wat het dichtst bij een liveshow in de buurt komt.

Om de concertbeleving compleet te maken verloot Hedon een paar exclusieve Hedon bierpullen aan haar trouwste bezoekers. Kans maken op een bij jou thuisbezorgde bierpul kan door een mail te sturen naar pr@hedon-zwolle.nl met daarin je adresgegevens.

“Muziek verbindt, laat mensen ontspannen en even ontsnappen aan de crisis waar we nu gezamenlijk in zitten. Helaas kunnen wij deze ontsnapping nu niet bieden in de vorm van een liveshow. Voor nu is de live-stream in ieder geval hetgeen wat hierbij het dichtst in de buurt komt”, aldus Hedon.

Artikel delen: