Inschrijven voor Superstreekmarkt is nu mogelijk

Zwolle – Het kan niemand ontgaan zijn. Zwolle is de Hoofdstad van de Smaak 2008. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verschillende activiteiten waarvoor Zwolle de centrale plaats is.

Eén van deze activiteiten is de Superstreekmarkt. Een verrassende veelzijdige markt waar producenten en/of leveranciers van Ambachtelijke, Seizoensgebonden, Diervriendelijke, Natuurzuivere producten en producten die de herkomst vermelden, uit de Provincie Overijssel zich kunnen presenteren. Dit alles in de landelijke omgeving van de Agnietenberg.

De Week van de Smaak is een initiatief van het landelijke comité Week van de Smaak. In deze week staan ambachtelijk bereide producten centraal. Tijdens de Week van de Smaak zijn er diverse landelijke activiteiten met als thema “Smaak.” Als Hoofdstad van de Smaak, de titel die Zwolle verkregen heeft van de landelijke organisatie van de Week van de Smaak, is Zwolle de centrale plaats voor een aantal activiteiten.

Met een Superstreekmarkt sluit Zwolle de Week van de Smaak af. Deze zal plaatsvinden op de Agnietenberg. Tijdens deze Superstreekmarkt krijgen producenten/ leveranciers van eerlijke en pure producten de kans om zich te presenteren. Voor de gasten wordt de Superstreekmarkt een echte gezellige familiedag waarop veel te proeven en te beleven valt. Ontdek ook wat uw ‘Smaak’ is.

Wilt u zich nog aanmelden als deelnemer? Dat kan! Stuur een e- mail naar zwollehoofdstadvandesmaak@gmail.com en u ontvangt van ons een reactie.

Voor meer informatie over de Superstreekmarkt en de overige activiteiten van de Week van de Smaak kunt u kijken op www.zwollehoofdstadvandesmaak.nl.

 

Artikel delen: