Veiligheid Op Straat krijgt een gezicht

Zwolle – Veiligheid Op Straat (VOS) krijgt na 15 jaar een gezicht in de vorm van een logo. Burgermeester H.J.Meijer van Zwolle plakte donderdagmiddag de eerste stikker op de toegangsdeur van horecaondernemer de heer Cumert van Hawaii.

VOS is een samenwerkingsverband tussen de politieregio IJsselland, de gemeente Zwolle, Koninklijk Horeca Nederland (afdeling Zwolle) en het Openbaar Ministerie. Doel van VOS is het uitgaansgebied in Zwolle veilig en leefbaar te maken en te houden voor alle belanghebbenden. Om de herkenbaarheid van VOS te vergroten is er een logo ontwikkeld. Deze zal gebruikt worden bij alle uitingen die met Veiligheid Op Straat te maken hebben. Alle horecagelegenheden, die deelnemen aan Veiligheid Op Straat, krijgen een VOS-sticker. Deze kunnen zij op hun deur plakken om aan te geven dat zij een veilige uitgaansomgeving willen voor iedereen. Het logo krijgt zijn uitingen op spandoeken in het uitgaansgebied, sleutelhangers en bierviltjes.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. In Den Haag heeft onveiligheid onder straat (lees lekkende tramtunnel) jaren geleden een werkwoorden gekregen.

  Meijeren. Die tramtunnel is zo lek als een mandje. Het meijert er nogal.


  Maak melding

 2. wordt het alleen door dat logo veiliger dan op straat ,wat een onzin laat veel meer surveilleren door de politie ook in de wijken .En dan niet alleen op drukke dagen maar elke dag ,want elke dag gebeurt er wel wat en daar veranderd geen logo wat aan .


  Maak melding

 3. Dat logo is er gekomen om wat meer herkenbaarheid aan het project te geven. De inhoud van het project is wel het meer surveilleren en betere contacten met de horeca ondernemers.


  Maak melding

Reageer