Herkansing gehandicaptenmiddag kermis Zwolle

Zwolle – De speciale kermisdag voor gehandicapten op donderdag 14 augustus is niet goed verlopen. Daarom wil de gemeente gehandicapten van harte uitnodigen om zondag alsnog een leuke middag te beleven op de kermis.De gemeente betreurt ten zeerste dat de speciale dag niet verlopen is zoals bedoeld.

Door misverstanden in de organisatie van de kermis waren de exploitanten onvoldoende voorbereid op de komst van deze speciale doelgroep. Daarom biedt de gemeente geestelijk- en lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid om aanstaande zondag 17 augustus alsnog een gezellige middag op de Zwolse kermis te beleven. Zij kunnen zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden bij de poffertjeskraam op de Grote Markt. Ze gaan dan onder begeleiding van een kermisexploitant in kleine groepjes over de kermis en kunnen gratis in verschillende attracties deelnemen. Ondanks de korte termijn hoopt de gemeente dat alsnog veel gehandicapten van de gelegenheid gebruik maken om een gezellige middag te beleven op de Zwolse kermis.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. ik ben op de kermis geweest zondag j.l. maar het viel mij op dat heel veel exploitanten zeer nors en chagrijnig doen. bijna al het personeel is oost-europees/ oostblok-achtig en kunnen geen/weinig nederlands. vindt het dus helemaal niet vreemd dat ze niet ingesteld zijn op gehandicapten. de kermis maakt sowieso al jaren een zeer oubollige indruk


  Maak melding

 2. Dit is inderdaad niet zo??n slim gedaan door de gemeente, hoewel ik wel wil zeggen dat het aan communicatie tegenwoordig overal in het bedrijfsleven aan schort en dat hierdoor veel problemen ontstaan.


  Maak melding

 3. @Joop)
  Ik vind u een onzettende zuurpruim.
  Om de kermis exploitanten ZO NEER TE ZETTEN.
  Het is al geeen vetpot meer,lijkt mij voor de kermis exploitanten.
  En dan die opmerking over de oostblokkers,zo van eigen volk eerst.
  Dit zijn hard werkende mensen,of wilt u Joop muntjes ophalen bij de bots auto”s.
  Ik vind het een mooi gebaar van de gemeente en de kermis leiding,dat ze het toch weer in goede banen gaan leiden.
  Want laten we wel wezen,ze doen het niet voor de verdiensten.
  En ik denk dat de meeste negatieve reageerders hier,zelf niet voor niks even de vrijwilliger uit gaan hangen.


  Maak melding

 4. Jeetje, Duco, ben het zowaar met je eens.
  En Joop, wat is het probleem als die lui geen NL kunnen spreken? Ik hoef persoonlijk niet gezellig met ze aan de klets. De aanwijzingen voor de kermis kunnen prima met handgebaren gedaan worden. Voor de meeste atracties geldt, zitten, beugel dicht en niks doen….


  Maak melding

Reageer