La Place wilde restaurant in stadion Zwolle

Zwolle – La Place heeft zich aangeboden om het restaurant te runnen in het nieuwe stadion van Zwolle. Uiteindelijk werd gekozen voor cateraar Eurest, die het Zwolse Hanze Totaal aflost. De belangstelling van La Place blijkt uit uitspraken van Jan Regterschot, directeur van Stadion Ontwikkeling Zwolle BV.

‘We hadden meerdere aanbiedingen. La Place wilde het restaurant wel doen, broodjeszaken zagen een plekje ook wel zitten, maar dit complex leent zich voor synergie’, aldus Regterschot. Mede vanwege die synergie is er gekozen Eurest. Eurest onderzoekt nu de mogelijkheid om het hotel te runnen. Regterschot: ‘Zij hebben nog zo’n twee maanden nodig om alles tegen het licht te houden. Het zou niet slim zijn om de ruimte tussen het hotel en de evenementenhal nu al te verhuren. Eerst eens kijken of Eurest het nodig heeft’. Wanneer Eurest afziet van het hotel, dan kijkt Regterschot welke partij er het beste bij past. ‘Bij een hotel past bijvoorbeeld een wellness-achtig iets. Dan is het niet handig om nu al voor het “snelle geld” en dus bijvoorbeeld voor een golfwinkel te kiezen’. Verwacht wordt dat in maart 2009 alles af is in en rond het stadion.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Iets voor Jonnie Boer ? Deze had toch nog plannen om een snackbar in Zwolle te openen. Bij deze: Grijp je kans op Nederlands grootste frietkot te openen !


    Maak melding

Reageer