Aanmeldingen Gouden Sportboek stromen binnen

Zwolle –  Op 18 augustus sluit de termijn waarbinnen sporters voorgedragen kunnen worden voor een plek in het Zwolse Gouden Sportboek. De aanmeldingen hiervoor stromen inmiddels al binnen op het Stadhuis met klinkende namen als Lydia Mossel (karate), Ronald en Michel Mulder (skeeleren/schaatsen) en Pauline Diender en Ellen Vorsselman (acrogymnastiek).      

Wethouder Sport Janco Cnossen: ‘Het is heel indrukwekkend om te zien wat er in Beijing wordt gepresteerd. Je realiseert je dan weer goed hoeveel die sporters investeren en hun prestaties dwingen respect af. In Zwolle hebben we ook veel sporters die op topniveau presteren, ook al hebben we geen Zwollenaren bij de Olympische Spelen. Op 17 september zetten wij onze Zwolse kampioenen weer in het zonnetje.’  

Vanaf 2008 is er één maal per jaar een huldiging van de sporters die een plek verdienen in het Zwolse Gouden Sportboek. Dit jaar zal op woensdag 17 september de huldiging plaatsvinden. Aanmelden kan nog tot 18 augustus via het aanmeldformulier.

Om het aanmelden van sporters voor het Zwolse Gouden Sportboek te vergemakkelijken, kan dit voortaan digitaal. Via www.sporthuldigingen.zwolle.nl is het aanmeldformulier met de criteria  makkelijk te vinden en in te vullen.

Sinds 1988 heeft Zwolle een Gouden Sportboek. Sporters als schaatser Erben Wennemars en de skaters Ronald en Michel Mulder hebben dit boek al getekend.

De sporters die een topprestatie hebben geleverd worden uitgenodigd om het sportboek te komen ondertekenen tijdens een feestelijke bijeenkomst waarbij zij in het zonnetje worden gezet.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Deze aanhoudende stroom van aanmeldingen kan overal in Zwolle gehoord worden. Ik heb er niet van kunnen slapen, de herrie overtreft het geluid van een gemiddelde waterval. Graag dien ik hierover een klacht in bij de gemeente. Waar kan ik me melden ? ;D


    Maak melding

Reageer