Kaart basketbal twee keer duurder dan volleybal

Zwolle – Seizoenkaarten voor Landstede Basketbal zijn twee keer duurder dan de seizoenkaarten voor Landstede Volleybal. Dat blijkt uit de actuele gegevens van Stichting Topsport Zwolle. Beide teams spelen in de nationale eredivisie. De basketballers spelen iets meer thuiswedstrijden dan de volleyballers dat doen.

Een seizoenskaart Landstede Basketbal kost € 100,- (dat was € 80,-), een seizoenskaart Landstede Volleybal € 50,- (dat was € 60,-). Beide teams aanmoedigen kan natuurlijk ook. Voor een combi-seizoenskaart betaalt u € 120,- (dat was €  110,-). Deze kaart geeft toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden. Ook geeft de combi-seizoenskaart recht op korting op play-off kaarten. Tijdens de Kick Off op dinsdag 30 september koopt u uw seizoenskaartmet korting! Een seizoenskaart Landstede Basketbal kost tijdens deze spectaculaire opening van het seizoen 2008-2009 slecht € 85,-. Een seizoenskaart voor Landstede Volleybal heeft u al voor € 42,50 terwijl de combi-seizoenskaart voor € 95,- van u is.

De kaarten voor de thuiswedstrijden zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Landstede Infoshop in Zwolle (Grote Kerkplein 14).
Het online bestellen kan alleen via deze website. Na het plaatsen van de bestelling zijn de kaarten de volgende dag af te halen in de Landstede Infoshop (uiterlijk één dag voorafgaand aan een wedstrijddag).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer