SV Zwolle voegt jeugdige spelers toe aan selectie

SV Zwolle voegt jeugdige spelers toe aan selectie

Zwolle – SV Zwolle voegt voor komend seizoen een aantal jeugdige spelers toe aan de selectie.

Mitchell van Gaal (21) speelde na de winterstop al mee met de selectie van trainer Marco Onderberg. De verdediger is in de Assendorperstraat komen wonen en kon in de wedstrijden na de winterstop al rekenen op de nodige speelminuten. Van Gaal speelde hiervoor voor het Apeldoornse Victoria Boys.

Jasper Arutjnian (18) is na een periode bij Be Quick’28 (jeugd) en WZC terug op Sportpark Marslanden. Hij speelde de afgelopen maanden al mee met SV Zwolle JO19. De buitenspeler speelde eerder ook al in de jeugd van onze club. In het kielzog van Arutjnian komt ook Harut Talaljan de selectie versterken. De aanvaller speelde enkele seizoenen geleden in de jeugd bij Hattem.

Djeviano Braaf (19) is op de weg terug na een knieblessure, die hij opliep in een jeugdelftal bij ZAC. Bij SV Zwolle hoopt Braaf weer aan te sluiten op selectieniveau. Daarnaast trekken Brian Avila Sanchez (18) en Laurens Jonkman (20) na een jaar zonder voetbal de voetbalschoenen weer aan. Zij speelden eerder in de jeugd van Be Quick’28

Artikel delen: