Tijdelijk supportershome voor fans van FC Zwolle

Zwolle – Het tijdelijke supportershome is vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen SC Cambuur gevestigd in de Marten Eibrink tribune. Zolang het nieuwe, definitieve supportershome nog niet helemaal gereed is, zullen alle activiteiten in deze tijdelijke ruimte plaatsvinden.

Het supportershome van de Supportersclub van FC Zwolle is nog niet helemaal af. Er wordt hard gewerkt om het supportershome zo snel mogelijk toegankelijk te maken voor de supporters, maar dit zal niet gaan lukken voor de eerste activiteiten van dit seizoen. De Supportersclub heeft daarom een tijdelijk supportershome in de Marten Eibrink tribune (noordzijde). Alle mensen die geholpen hebben het tijdelijke supportershome in te richten worden namens de Supportersclub bedankt voor hun inzet. Tijdens de thuiswedstrijd van FC Zwolle is iedereen van harte welkom in het tijdelijke supportershome van de Supportersclub van FC Zwolle.

Het supportershome is tijdens de wedstrijd van FC Zwolle geopend van 18.00 uur tot 00.00 uur. Let op: rondom de wedstrijd sluit het supportershome tien minuten voor aanvang van de wedstrijd en tien minuten na het einde van de wedstrijd gaat het home weer open. Dit in verband met dat iedereen, inclusief de vrijwilligers van de Supportersclub, de wedstrijd natuurlijk helemaal wil zien.

Het nieuwe, definitieve supportershome kan de komende tijd goed worden ingericht, zodat er uiteindelijk een erg mooi, splinternieuw supportershome komt voor de supporters van FC Zwolle.

Artikel delen:

Reageer