Mannen gratis naar Knotsgekke kaartendagen

ZwolleZowel de beginnende hobbyist als de fanatieke creatieveling kan van 28 tot en met 30 augustus 2008 zijn hart ophalen tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen. De beurshal wordt omgetoverd tot een creatief luilekkerland met de laatste trends, de nieuwste technieken en de mooiste materialen. Elke bezoeker kan zelf de handen uit de mouwen steken tijdens diverse workshops. Met diverse demonstraties, tips en adviezen maken de standhouders bezoekers vertrouwd met de fijne technische kneepjes en materiaaleigenschappen.

Scrappen is als een soort virus uit Amerika over komen waaien. Het creatief inplakken van foto’s, het zogenaamde scrapbooken, is inmiddels erg populair. Scrappers gebruiken verschillende technieken om hun fotoverhalen iets extra’s mee te geven en herinneringen levend te houden. Scrappen is ook de ideale manier om alle belevenissen van de zomervakantie origineel vorm te geven. Wie zijn vakantiefoto’s mee naar de beurs neemt, kan direct aan de slag in diverse stands. Daarnaast is er aandacht voor andere papiertoepassingen en –technieken, waaronder stempelen.

Helemaal van de (kerst)kaart?

Kaarten maken is ook nog steeds ongekend populair. Dat blijkt wel uit de stortvloed van nieuwe ideeën, producten en materialen. Voor de feestdagen zijn de trends al bepaald. Wie up-to-date wil blijven en materialen wil aanschaffen voor het maken van de mooiste (kerst)kaarten, mag de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen dan ook zeker niet missen. De beurs biedt een actueel overzicht van materialen en technieken, zoals 3D, Pergamano, Embossing en Incire.

Gratis workshop Creatief met de computer

Steeds meer hobbyisten ontdekken dat je met de computer verrassende creatieve resultaten kunt behalen. Tijdens de beurs wordt de gratis workshop Creatief met de computer aangeboden. Er is een computerpleintje ingericht, waar bezoekers kunnen ervaren hoe handig de computer is bij het maken van wenskaarten en scrapbook-layouts. Specialisten begeleiden hen daarbij; ze beantwoorden vragen en geven advies.

Mannen gratis!

Op de genoemde dagen zijn hobbyisten welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Volwassenen betalen 7 euro entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor ook nog eens gratis workshops en een leuke verrassingstas. Voor mannen is de toegang gratis! Voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl. Hier kan men terecht om een kortingsbon van 1,50 euro te downloaden en kaarten in de voorverkoop te verkrijgen. Dat laatste is handig om wachttijd bij de ingang te voorkomen.

Artikel delen:

Reageer