Forse snelheidsovertreding

Zwolle – Een 32-jarige automobilist uit Ruinerwold, raakte op dinsdag 19 augustus rond 18.08 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt na een forse snelheidsovertreding op de Hermelenweg.

De man reed aldaar met een snelheid van 112 km/u terwijl ter plaatse een maximumsnelheid geldt van 60 km/u. Naast de invordering van het rijbewijs, kreeg hij voor de snelheidsovertreding een proces-verbaal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Forse snelheidsovertreding”

  1. Volgens mij is het een vrij zinnige weg om te houden. Meer dan genoeg mensen die hun roze papiertje hebben maar hem niet verdienen die zo mooi door de mand vallen.

  2. @Joop
    Regels zijn regels, het is weer typisch nederlands om daarover te zeuren. De één vind dat die sneldheid wel kan, de ander vindt dat er makkelijk met die snelheid gereden kan worden. Bij deze weg is het op 60 km gesteld, gewoon aan houden en anders een boete accepteren. Er zijn veel belangrijker onderwerpen waar we ons druk over kunnen maken in de wereld.

  3. @joop
    Heb je zelf wel in de gaten hoe krom je bericht in elkaar zit?
    Je zegt dat 80 daar normaal zou moeten zijn. Okee, misschien, misschien niet. Maar ik lees niet over mensen die met jouw ‘normale’ 80 zijn aangehouden maar mensen die zelfs dáár nog vrij bruut overheen gegaan zijn.

    Maar ook zoals gezegd: regels zijn regels.

  4. Ik kom weer terug op een eerdere vraag… Wie bedenkt dat je daar 60 km/uur mag rijden en geen 80?
    Zo vraag ik me ook wel eens af bij bepaalde borden of bepaalde verkeerssituaties: Hoe kon iemand ooit tot de conclusie komen, dat dit hier het beste was? Hoe kon iemand bedenken, dat dat bordje daar moest staan?

  5. Wie bedenkt dat je daar 60 km/uur mag rijden en geen 80?

    Was dat niet om sluipverkeer in de spits tegen te gaan? volgens mij was het hier geen veiligheidskwestie.. 😮

  6. Sluipverkeer tegengaan vind ik wel zulke bullshit. De gemeente of provincie heeft zijn wegenzaakjes niet voor elkaar, als je dan creatief bent, dan willen ze dat niet. Kom met een oplossing voor de oorzaak van het probleem ipv de gevolgen te bestrijden.

Reacties zijn gesloten.