Lego World Zwolle verwacht run op kaartjes

Zwolle – In de herfstvakantie, van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober, vindt het evenement LEGO WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het evenement is het allergrootste LEGO evenement ter wereld en wordt in 2008 al weer voor de 8e keer georganiseerd! Vanaf maandag 25 augustus gaat de kaartverkoop voor het evenement van start via alle filialen van Intertoys. De online kaartverkoop voor LEGO WORLD 2008 is al enige tijd geleden gestart.

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met ruim 75.000 bezoekers behoort het evenement tot één van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO evenement ter wereld! Omdat het evenement ieder jaar uitverkocht is, verwacht de organisatie dat er weer een run op tickets zal losbarsten.

De eerste JETIX artiesten zijn bekend!

LEGO WORLD biedt een dagvullend programma voor het hele gezin, met kinderen van alle leeftijden. De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Ook dit jaar staat er een dynamische artiestenshow van kindertelevisiezender JETIX op het programma, gepresenteerd door zangeres en presentatrice Sita. Kinderen kunnen hier volop meezingen en dansen op de laatste hits. Lisa, Amy en Shelley (bekend van het Junior Songfestival) en DJ Bee zijn in ieder geval van de partij. Wie er verder komt, blijft nog even een verrassing.

Openingstijden

LEGO WORLD is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl. Kijk ook op deze website voor overnachtingsarrangementen.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer