‘Ontgroening’ voor studenten in Zwolle

Zwolle – Honderden nieuwe studenten dwalen deze week door Zwolle. Goed 700 studenten doen mee aan de jaarlijkse GRASweek. Woensdagmorgen was er een zogenaamde Highsurvival op het Ter Pelkwijkpark.


Er kon ook geroeid worden…

Studentertainment heeft donderdagavond i.s.m. GRASweek een gratis openluchtconcert georganiseerd, en de programmering liegt er niet om: Met Mala Vita, Alain Clark, Voicst en DJ Pauluz belooft het een prachtige avond te worden. Het concert begint om 20:00 uur en is 00:00 uur afgelopen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Een ontgroening is heel iets anders dan dit. Hier is gewoon sprake van een introductie activiteit, dat heeft helemaal niks te maken met ontgroening.


  Maak melding

 2. Tja, t is maar net welke waarde je in een woord legt. Maar ben het met je eens, dit is puur een introductie. Dat maakt het er alleen maar interessanter op vind ik. 🙂
  Ontgroenen is zo…. ach ja, iedereen zijn ding 😉


  Maak melding

 3. Ben het idd wel met Peter eens. Ontgroening doet mij altijd denken aan het Stanford prison experiment (lekker in de rol van onderdrukker of slachtoffer). Dit lijkt me beter.. 😉


  Maak melding


 4. Binnen Zwolle is er maar één studentenvereniging die een ontgroening kent en dat is gereformeerde studentenvereniging Absens Carens. Overigens hoef je daarbij geen gekke dingen te gaan denken. De ontgroening is daar tot in de puntjes verantwoord en heeft -naast het ludieke aspect- ook echt concrete doelstellingen om de eerstejaars op een goede manier de vereniging in te loodsen.

  Dat is wat anders dan het bierdrinkfestijn dat de GRASweek is.


  Maak melding

Reageer