The Rhythm, The Rebel 2008 in de startblokken

Zwolle – De artiesten zijn geboekt, het tijdschema is klaar, de kaartverkoop loopt en het publiek warmt zich op. Alle neuzen wijzen één kant op; The Rhythm, The Rebel 2008. Zaterdag 6 september organiseert poppodium Hedon het hiphopevent van het jaar in de IJsselhallen te Zwolle. Met optredens van o.a. Black Moon, Mr Lif & Akrobatik, Rico & Sticks, Pete Philly & Perquisite, Typhoon, Jiggy Djé en vele anderen gaat het festival wederom voor kwaliteit. Daarnaast komen kenmerken van de hiphoplifestyle uitgebreid aan bod met breakdance,- graffiti,- skate,- en basketballdemonstraties.

Hedon organiseert TRTR dit jaar voor de tweede maal. Met ruim 3000 enthousiaste bezoekers was het festival vorig jaar het grootste indoor hiphopfestival van Nederland. Meest opvallende verandering dit jaar is de komst van een tweede podium. Dit om ook opkomende artiesten een plek te bieden om op het festival te kunnen spelen. Verwacht echter geen onervaren acts, want voor alle shows tijdens TRTR geldt dat alleen kwaliteit wordt geboden.

Maar liefst vijftien optredens verspreid over avond en middag resulteert in zo’n 9 uur non-stop hiphop van de beste artiesten uit de scene. Het volledige overzicht met artiesten inclusief het tijdschema ziet er als volgt uit:  

 

MAIN STAGE

 

 

HIPHOP IN JE SMOEL STAGE

 

15:00 Two Outta Millions ft. Select Personnel

15:50 Jiggy Djé

16:45 MR. Lif & Akrobatik ft. Smile Rays (USA)

18:15 Typhoon

19:30 Pete Philly & Perquisite

21:00 Rico & Sticks

22:30 Black Moon (USA)

 

 

 

Host: Gee

Dj’s: Sjemig Soundsystem (Pauluz & $imon)

 

15:30 Audio Elixer

16:30 Fata Morgana

17:30 Keynote Speakerz

19:00 Zo Moeilijk

19:45 M.O. & Brakko

20:30 Winne

22:00 Cartes & Kleine Jay
23:00 Raen Music Showcase ft. Blaxtar & Manu

 

Host: Bleek

Dj’s: Mista Sweet & DBS

Zoals te zien is in het tijdschema zijn de Stropstrikkers (hebben zichzelf opgeheven) vervangen door Fata Morgana. Er is in het schema rekening gehouden met bezoekers die nog weer terug moeten met de trein.

Meer dan optredens alleen

De graffiti line-up bestaat dit jaar uit enkel vrouwelijke schrijvers. Just uit Italië, Chy uit Berlijn, Mickey, Foxy Lady en Ariel uit Nederland demonstreren hun kunsten en laten daarmee zien dat de graffiti wereld niet alleen voor mannen is. Midden in de IJsselhallen wordt een halfcourt basketballveld neergelegd waar bezoekers zelf een balletje kunnen gooien, maar waar ook ieder uur showteam Love4daGame een spectaculaire demonstratie zal geven. Op speciaal verzoek van niemand minder dan Rico (Opgezwolle) kan je jezelf een nieuwe coupe laten aanmeten bij JOJO’s Barbershop, de enige echte urban kapper. Nieuw dit jaar zijn ook de officiële The Rhythm, The Rebel T-shirts die slechts in beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

Momenteel wordt hard gewerkt om de laatste puntjes op de I te zetten. Houd voor alle informatie en het laatste nieuws www.trtr.nl of www.therhythmtherebel.nl goed in de gaten en tot 6 september!

The Rhythm, The Rebel

Datum: zaterdag 6 september 2008

Zaal open: 14:00

Aanvang: 15:00

Kosten: € 25,00 (excl. Servicekosten)

De voorverkoop is inmiddels gestart via ticketservice. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de 151 grote postkantoren, 100 grote Free Record Shop, 33 GWK- stationskantoren, alle Plato winkels en ticketservice (0900-300 1250 / www.ticketservice.nl ). 

The Rhythm, The Rebel wordt mede mogelijk gemaakt dankzij stimuleringsbijdrages van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle.

 

 

 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Op speciaal verzoek van niemand minder dan Rico (Opgezwolle) kan je jezelf een nieuwe coupe laten aanmeten bij JOJO’s Barbershop, de enige echte urban kapper.

    Gaat ie mensen aanwijzen dan dat ze een ander kapsel moeten nemen? :'( 😮 ;D


    Maak melding

  2. Hmmm wel grappig om eens te kijken of Jojo tegen kapper Frans op kan. Maar niet echt mijn muziek, al zou ik eigenlijk maar eens voor andere invloeden open moeten staan.


    Maak melding

Reageer