Leentje Buur opent weer de deuren

Zwolle – Op vrijdag 22 augustus opent speel-o-theek Leentje Buur voor het eerst weer haar deuren na de grote vakantie. Van 15.00 – 17.00 uur zijn de vrijwilligers aanwezig om advies te geven en speelgoed uit te lenen.

Leentje Buur is gevestigd in het gebouw van de Speeltuinvereniging Assendorp aan de Geraniumstraat 1-1. Het is een laagdrempelige speelgoeduitleen voor kinderen van 0 tot 12 jaar en biedt een breed assortiment van verantwoord speelmateriaal aan: waaronder Lego, Fisher Price, Playmobil, houten speelgoed, puzzels, spelletjes en buiten speelgoed.

De nieuwe openingsdata voor het najaar van 2008 voor speel-o-theek Leentje Buur zijn weer bekend. De speelgoeduitleen in Assendorp is ook op de volgende vrijdagen geopend: 5 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december van 15.00 tot 17.00 uur. Leentje Buur is al zo’n 20 jaar actief en wordt geheel door vrijwilligers gerund. Door de grote verscheidenheid aan speelmaterialen is het mogelijk de ontwikkeling van kinderen te stimuleren op verstandelijk, lichamelijk en sociaal emotioneel gebied. Goed spelen met goed speelgoed is belangrijk! De speel-o-theek is de juiste plek om uit te proberen waarnaar de belangstelling van het kind uitgaat. Het lidmaatschap kost 12 euro per jaar en per uitgeleend speelgoed betaalt men 30 eurocent.

Dus kom eens langs om lekker te spelen! Voor informatie kan men bellen met Mira Benes 038-4236396.

Artikel delen:

Reageer