Mark Meijer - Foto: Be Quick '28
Mark Meijer
Foto: Be Quick '28

Be Quick ’28 maakt eerste spelermutaties bekend

Zwolle – De eerste spelermutaties bij de selectie van Be Quick ’28 zijn bekend. Mark Meijer zal terugkeren bij Be Quick. Vanuit onder 19 zullen drie spelers aansluiten, te weten Sylvinho Rhijn, Robert Zweerts en Abdullah Ben Ali Ahlaq.

Eerder werd al bekend dat spits Sertaç Yilmaz Be Quick zal gaan verlaten. Mark Meijer (24), die in de seizoenen 2014-2016 ook deel uitmaakte van de selectie, is een oude bekende die komend seizoen zal terugkeren in de selectie. Mark werkt momenteel voor Alphabet Occasions in Zwolle.

Na een verblijf in Groningen en nog een korte periode als voetballer bij Knickerbockers gaat Meijer nu opnieuw voetballen bij Be Quick. “Het is fijn om weer bij Be Quick te gaan spelen,” zegt hij. “Het gevoel is voor mij altijd belangrijk. Natuurlijk speelt het een rol dat ik sinds een half jaar weer in Zwolle woon.” In die vier jaar is de selectie natuurlijk flink gewijzigd. Meijer: “Sander Aarten, Frank Oosterhof en Cas Duiker, dat zijn de enige jongens met wie ik ook nog heb gevoetbald.” In zijn eerste periode bij Be Quick was Mark Meijer actief als linksbuiten.

Robert Zweerts, Sylvinho Rhijn en Abdullah Ben Ali Ahlaq zullen komend seizoen ook deel uitmaken van Heren 1. Dit seizoen speelden deze drie jeugdspelers nog bij Be Quick O19-1.

Abdullah Ben Ali Ahlaq (19) kwam in de D-tjes bij Be Quick spelen om vervolgens vier jaar naar PEC te gaan. En nu dus weer bij Be Quick. Abdullah is middenvelder en kan daar overal uit de voeten. In het dagelijks leven doet hij een MBO-studie Sociaal Werk.

Robert Zweerts (19) speelt sinds de C-tjes bij Be Quick en is ook middenvelder. Hij speelde als aanvallende en verdedigende middenvelder. Hij doet het laatste jaar VWO en gaat volgend jaar een technische studie doen in Enschede.

Sylvinho Rhijn (19) speelt sinds de D-tjes bij Be Quick. Dit seizoen stond hij bij O19 in de spits.

Be Quick O19-1 kwam afgelopen seizoen uit in de 4e divisie. Daarbij stond het op een keurige vijfde plek tot de coronacrisis het seizoen stillegde.

Artikel delen: