RIAGG Zwolle start ‘ondersteuningsgroep depressie’

Zwolle – Het ondersteunen van iemand met een depressie of manisch depressieve stoornis kan zeer ingrijpend zijn. Goede informatie blijkt van groot belang voor betrokkenen. Dit zorgt ervoor dat zij de situatie beter aankunnen. Voor familieleden en andere naastbetrokkenen start de RIAGG Zwolle, sector Preventie de ondersteuningsgroep depressie en/of manie.

Tijdens de bijeenkomsten krijgt u informatie over het ziektebeeld en leert u vaardigheden om beter om te kunnen gaan met de situatie. Deelnemers vinden veel herkenning en ondersteuning bij elkaar. De groep bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten en start op dinsdag 23 september van 19.30 – 21.30 uur de kennismakingsgesprekken vinden plaats op 9, 11 en 12 september  bij de RIAGG Zwolle, Burgemeester Roelenweg 9 in Zwolle.

Voor meer informatie of aanmelding neemt u contact op met het Cursuscentrum Preventie, telefoonnummer: <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 038 – 426 9 522  of preventie@riaggzwolle.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.riaggzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer