Grootse opening Telstar Megastore Zwolle

Zwolle – Op 30 augustus a.s. opent Telstar Sports and Fashion haar derde megastore, van maar liefst 4500 m2, in het nieuwe FC Zwolle stadion in Zwolle. Telstar viert de opening groots met van 8.00 tot 16.30 uur acties, activiteiten en amusement voor het hele gezin. Iedereen is van harte welkom.

De populaire zanger Thomas Berge en meidengroep Djumbo zullen optreden. Een selectie van FC Zwolle zal de officiële aftrap verzorgen. Hierbij maakt men kans op één van de 100 gratis voetballen. Geïnteresseerden kunnen met de voetballers op de foto. Bezoekers kunnen een metamorfose ondergaan uitgevoerd door Maik de Boer en Mariëlle Bastiaansen, bekend van het TV programma Looking Good. Verder kunnen kinderen deelnemen aan een professionele fotoshoot, met kans op een kledingset. Adidas voetbalfreestyler Randy Koetsier toont zijn kunsten met de bal en organiseert wedstrijden ‘bal hooghouden’. Er zijn 4×4 voetbalwedstrijden, Nordic Walking Clinics en het demoteam van het Achmea Health Fitnesscenter is aanwezig. Verder wordt er grote drukte verwacht bij de Vroege Vogel Acties (start 8.00 uur) met kortingen van 75 tot 90%.

De hele dag is er koffie en thee met gratis gebak. Voor de kinderen is er een luchtkussen, een clown, gratis ijs en de mogelijkheid zich te laten schminken.

Het complete programma kan men vinden op www.telstarshop.nl. Let op: enkele activiteiten zijn bij voorinschrijving, dit kan tot vrijdag 29 augustus 13.00 uur via www.telstarshop.nl.

Telstar Megastore Zwolle

Niet alleen de oppervlakte van 4500 m2 onderscheidt de Telstar Megastore Zwolle van andere sportzaken in de regio. Jong en oud, het hele gezin, zal kunnen slagen door het grote aanbod van sport én mode onder één dak. Hierbij krijgt de klant gedegen advies van professionals. Maar vooral zal winkelen bij Telstar ‘funshopping’, een ware belevenis, zijn.

Om het winkelen overzichtelijk, gezellig en tot een belevenis te maken heeft Telstar vijf belevingswerelden gecreëerd. Iedere ‘wereld’ heeft een eigen uitstraling en sfeer. Heel bijzonder is ‘KIDS’. Hier stap je binnen in een aparte kinderwereld met de beste kidsmerken. Op het ‘speelplein’ kunnen kinderen naar hartelust spelen. Binnen ‘SPORT’ vindt men alles op het gebied van team-, individuele en indoorsporten. In ‘OUTDOOR’ de buitensporten, waaronder golf, en het grootste aanbod in wintersport. In de ‘FASHION’ wereld sportieve kledingmerken voor dames en heren. Opvallend is ook de ‘DENIM’ wereld met alles op het gebied van jeans. Naast de verschillende ‘werelden’ is er een permanente outlet van 200 m2 met grote merken voor kleine prijzen.

In de winkel is een horecagelegenheid aanwezig. Voor de deur is er volop gratis parkeergelegenheid. De Telstar Megastore is gevestigd vlakbij de A28 (afslag Zwolle Noord) en dus ook voor mensen uit de regio gemakkelijk te bereiken.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer