Voorronde Miss Proefdiervrij in Zwolle

Zwolle – Bij The Body Shop aan de Diezerstraat in Zwolle vindt zaterdag 30 augustus van 10.00 – 13.30 uur een voorronde plaats voor de verkiezing vanm Miss Proefdiervrij 2008.

Met deze spraakmakende actie heeft Proefdiervrij als doel een nieuwe ambassadrice te vinden die mensen ervan bewust kan maken dat veel producten nog op dieren worden getest. Hiervoor is Proefdiervrij niet op zoek naar een geijkte schoonheid met maatje 36, maar vooral naar innerlijke schoonheid, zoals een positieve uitstraling en een hart voor dieren.

Miss Proefdiervrij 2008

Landelijk hebben 1043 deelnemers zich opgegeven voor de Miss Proefdiervrij verkiezing. Tijdens provinciale voorrondes die tot oktober zullen plaatsvinden, wordt besloten welke deelnemers gekozen worden uit de vele aanmeldingen. Vanuit iedere provincie zullen twee kandidaten doorgaan naar de groots opgezette landelijke finale op 21 oktober in het Odeon Theater in Amsterdam. De 24 finalisten zullen hier strijden naar de felbegeerde titel ´Miss Proefdiervrij 2008´.

Vereniging Proefdiervrij

Proefdiervrij is de grootste organisatie in Nederland die specifiek opkomt voor de belangen van proefdieren en die streeft naar het vervangen van dierproeven door proefdiervrije technieken. Met originele, spraakmakende acties en voorlichting geeft Proefdiervrij een duidelijk signaal af aan politiek, bedrijfsleven en consumenten. 

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Beetje lachwekkende poppenkast ! Loreal is tegenwoordig de eigenaar van The Body Shop en dit bedrijf staat nou niet echt bekend de “vriendelijke ingrediënten” die ze in hun producten gebruiken.

  Daarnaast is een paar jaar geleden uit een onderzoek gebleken dat de cosmetica van The Body Shop een aantal minder prettige substanties bevat.

  Nogmaals: Een poppenkast !


  Maak melding

 2. miss proefdiervrij
  ja, hoor het moet weer een mooie en vooral slanke meid zijn!. niet iedereen heeft maatje 36.
  verder ben ik al jaren voor cosmetica waarvoor geen dieren misbruikt worden.


  Maak melding

Reageer