Fietslessen voor vrouwen

Zwolle – Travers organiseert vanaf maandag 25 augustus t/m 06 oktober 2008 in Wijkcentrum Rembrandtien weer fietslessen voor vrouwen.

Fietsen is leuk en gezond en het is bovendien handig. Wanneer u wilt leren fietsen is deze cursus echt iets voor u. Het wordt gegeven in groepsverband wat heel gezellig is. Deze fietslessen zijn voor zowel beginners als voor gevorderden. Iedereen kan dus meedoen. Vrouwelijke docenten oefenen met de cursisten zowel de theorie als praktijk van het fietsen. De kosten zijn inclusief het gebruik van fietsen, diploma en theoriemap. De lessen zijn 2x per week, op maandag en woensdag.

De kosten hiervoor zijn 13 lessen voor € 32,50

Tijd: van 18.00 – 19.30 uur

I.v.m ramadan valt de tijd te bespreken.

Voor aanmeldingen en informatie kunt u bellen met Travers, Stadsdeelkantoor Midden,

Telefoon: 038-4525992.

Cursisten kunnen zich nog steeds opgeven.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. @Dick,
  Vrijheid van mening dick, dat jij op alles reageert en iedereen naar de mond praat…
  mee gaan met de massa zo ben ik nu eenmaal niet… jij blijkbaar wel 😉


  Maak melding

 2. Kees heeft gelijk. Er zijn mensen hier in NL die als vorsten worden behandeld en geen reet uitvoeren of hebben uitgevoert de laatset x- aantal jaren.

  Terwijl de bejaarden 2 rollen plee papier per week krijgen. Daar is natuurlijk geen geld voor.

  Overigens: waarom worden de mannen van de vrouwen onderscheiden? Er zijn vast mannen die ook graag willen leren fietsen.

  Mannen mogen er niet bij zijn, want ies koeltoer. Laat staan dat dezelfde mannen staan te gluren naar de blote enkels van de dames.  Maak melding

 3. @ Kees, ik vind het altijd wel zo fatsoenlijk idd om op teksten waarin mijn naam word genoemd te reageren.

  – Er zit een enorm gat tussen de, wacht ik spel het wel even v-r-i-j-h-e-i-d v-a-n m-e-n-i-g-s-U-I-T-I-N-G en “afzeiken”.

  Wil je dat graag verder uitleggen. Maar het woord “uiting” hoort er wel bij Kees. Zou wat zijn als we onze mening niet eens voor ons zelf mochten houden.

  Ik reageer veel Kees, dat komt omdat veel dingen in deze geweldige stad me interesseren. Concreet problemen met een bepaalde reactie?

  Aan “na de mond praten” heb ik denk ik nog een grotere hekel als jij.
  Net als aan slijmen, netwerken etc.
  Vind het wel tof dat er een aantal personen reageren met wie ik het regelmatig eens ben. Maar is dat misschien ook een probleem?

  Nou ja, ik lees het wel (of niet natuurlijk) gezellige dag!


  Maak melding

 4. Vrijheid van meningsuiting, Kees, kom nou toch zeg…..zo kun je elke vorm van zelfreflectie wel wegwuiven. Vrijheid van meningsuiting is momenteel geen maatschappelijk streven meer, maar het favoriete excuus om je verantwoordelijkheden te ontkennen, lijkt het wel.  Maak melding

 5. @ghehe,
  Loop ook lekker mee met de massa net als dick.

  Geen maatschappelijk streven meer??????? Ben je ook bang dat je wat overkomt, hebben ze jou de kop ook al ingedrukt. wat een land heey  Maak melding

 6. Hmm, ‘redelijk nadenken’ is dus ‘meelopen in de massa’. Weer wat geleerd.

  Devlinsect schreef:

  Overigens: waarom worden de mannen van de vrouwen onderscheiden? Er zijn vast mannen die ook graag willen leren fietsen.

  Dat is niet nodig. Wij mannen kunnen van nature beter fietsen dan vrouwen. Dat is algemeen bekend! 8)


  Maak melding

Reageer