Sport&Spel dagen voor kinderen op Sportpark Marslanden - Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto

Sport&Spel dagen voor kinderen op Sportpark Marslanden

Zwolle – Vanaf aankomende week wordt er weer volop gesport op Sportpark Marslanden. Alle verenigingen openen hun deuren weer voor jeugdleden.

Ze werken met man en macht aan de verantwoordelijk-sporten-protocollen. Komende weken zijn er ook nog andere sportactiviteiten op het sportpark.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 mei organiseert Sportpark Marslanden de Sport&Spel dagen. Op deze dagen worden kinderen in de leeftijd 4 t/m 18 jaar uitgenodigd om eindelijk weer even lekker
te sporten. Over het voetbalveld rennen, duiken in het beachveld en tekkelen op het rugbyveld zijn weer mogelijk.

Van 9.30 tot 11.30 uur zijn de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar van harte welkom op het sportpark. Van 13.30 tot 15.30 uur zijn kinderen in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar welkom. Je hoeft niet lid te zijn van een van de verenigingen, maar leden van een vereniging zijn ook van harte welkom. Als je maar zin hebt om lekker te sporten.

Voetballen, frisbeeën, beachvolleyballen en rugbyen is mogelijk. Wie het leuk lijkt om gewoon weer eens lekker te sporten kan zich aanmelden.

Kosten: € 3,50 voor 2 uur lang lekker sporten. Materialen zijn aanwezig, je hoeft dus alleen in sportkleding aan te komen. Inschrijven kan via www.sportparkmarslanden.nl/sportproducten. Verdere informatie over de coronamaatregelen op het sportpark wordt na inschrijving verstrekt.

Artikel delen: