Otters voeren tijdens Dierendagweekend

Zwolle – Otters voeren, verblijven schoonmaken en leren van dierverzorger tijdens Dierendagweekend. Veel kinderen dromen ervan later dieren te verzorgen in een natuurpark of dierentuin. Expeditie Ecodrome Zwolle geeft je tijdens het Dierendagweekend een unieke kans door je kennis te laten maken met boeiende kanten van dierverzorging. Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober mogen kinderen vanaf 6 jaar onder andere helpen met het voeren van de otters.

Als aspirant-dierverzorger beleven kinderen in de basisschoolleeftijd in Expeditie Ecodrome Zwolle hoe avontuurlijk het beroep van dierverzorger is. Je krijgt onder meer de mogelijkheid om de grootste kippen ter wereld te voeren. Ook kun je helpen de verblijven van de enorme roofvogels schoon te maken. Daarnaast staat het voeren van de otters op het programma. Hierbij mogen de kinderen zelfs in het otterverblijf stappen. In groepjes van maximaal vijftien kinderen gaan de jonge dierverzorgers onder begeleiding van een echte dierverzorger het park door. Er worden per dag drie ‘dierverzorgerstours’ georganiseerd. Voor en na de tour kunnen kinderen zich vermaken in en rondom de verschillende attracties waaronder Expeditie Goudmijn en de Moerasexpeditie.

Aanmelden
Voor deelname aan ‘dierverzorger voor één dag’ kan je jezelf vooraf telefonisch aanmelden bij de receptie van Expeditie Ecodrome Zwolle via telefoonnummer <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 038-4237030 .

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Goedkope arbeidskrachten
  Je ontvangt 15 jaar lang een vette gemeentelijke subsidie van 2 miljoen ouderwetse guldens per jaar -en dan laat je ééns per jaar kinderen GRATIS de rommel opruimen. Want jà -daar had het handje vol personeel natuurlijk geen tijd voor. Die hadden het te druk met het verkeer te regelen dat al zo’n 12 jaar de parkeerplaats van het Ecodrome overspoelt -en telkens weer voor de nodige files op de A-28 zorgt. Zeg maar eens dat ik geen SUPER slimme ondernemer ben.
  Was getekend Dirk Lips (exploitant van het Ecodrome?


  Maak melding

 2. Goed initiatief
  Je kunt er natuurlijk voor kiezen om altijd negatief te reageren op de vele GOEDE initiatieven die Ecodrome de laatste jaren toont, maar je kunt ook een keer op bezoek gaan! Er is echt veel verandert de laatste jaren, veel positieve berichten in de pers onderschrijven de koerswijziging. Daarnaast maken veel basisscholen van Zwolle gebruik van alle leuke en leerzame workshops die door de bezielende afdeling Educatie tot stand komen en goed aansluiten op de wens van zowel kinderen als docenten. Ga kijken en oordeel objectief!


  Maak melding

Reageer