CCC leerlingen winnen reizen

Zwolle – In de vakantie gebeld worden door school, daar zit natuurlijk geen leerling op te wachten, maar Michiel van Bruchem, Benjamin van Slooten en Carlien Jansen uit 3 HAVO van het Carolus Clusius College kregen van hun lerares Duits wel een heel leuk telefoontje: de werkstukken die zij voor het vak Duits gemaakt en opgestuurd hadden naar uitgeverij EPN hadden de hoofdprijs gewonnen!

De leermiddelenuitgeverij had, in samenwerking met de Oostenrijke- en Zwitserse ambassade in aanloop naar het EK voetbal in beide landen, een wedstrijd uitgeschreven. Lerares Duits Margreet van der Weide stimuleerde haar leerlingen met het maken van de werkstukken door zelf met de Duitse taal aan de slag te gaan, en niet op de computer het nodige plak- en knipwerk te verrichtten. Dit leverde dusdanig mooie en originele werkstukken op dat beide hoofdprijzen door de leerlingen van het CCC werden gewonnen. Michiel en Benjamin hebben samen een week all-in verzorgd gewonnen naar het Zwitserse kanton Wallis, terwijl Carlien binnenkort samen met een vriendin vertrekt naar Wenen waar ze een week all-in heeft gewonnen voor 2 personen. Naast de hoofdprijzen wonnen ook nog 3 andere leerlingen de derde prijs; een tas vol Oostenrijkse- en Zwitserse hebbedingetjes. 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. een tas vol Oostenrijkse- en Zwitserse hebbedingetjes.

    Leuk, een tas met een koekoeksklok, een fles apfelkorn, een lederhose en een foto van Jorg Haider erin. Daar zijn ze vast blij mee ! ;D 😀 😉


    Maak melding

Reageer