Brons Volcov Cup voor Acrogymnasten Landstede

Rusland – Na een intensieve trainingsstage in Moskou hebben de acrogymnasten van WRZV Landstede Zwolle afgelopen week deelgenomen aan een groot internationaal toernooi, de Volkov Cup 2008. De dames Stephanie Luka, Pauline Diender en Miranda van Duuren behaalden tijdens dit toernooi hun hoogste toaalscore van dit seizoen, 82.780 punten, goed voor brons tijdens de landenwedstrijd bij de trio’s. De dames kregen complimenten van Russiche trainers voor de uitvoering van de drie oefeningen.

Ingezonden foto

Charèll Phijffers en Ellen Vorsselman uitkomend bij de junioren behaalden een mooie vijfde plaats in de landenwedstrijd damesduo’s. Speciale aandacht was er voor de Nederlandse delegatie door de Russiche TV, een interview met acrogymnaste Ellen Vorsselman werd op tv uitgezonden. Trainer Ben Romijn die de Russische taal goed beheerst, trad op als tolk tijdens dit interview. Een bijzondere ervaring, deze trainingsstage en wedstrijd geeft voldoende energie om verder te trainen voor het komende WK acrogym in Glasgow. In de eerste week van oktober zullen twee Zwolse teams, het jeugd damespaar Sanne Kamperman en Sascha Witvoet en het junioren damespaar Charèll Phijffers en Ellen Vorsselman, daar in actie komen.
 
Ingezonden foto
 
 

Brons

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Die gozer links, ghehe, is de broer van Harry Slinger. Hij bekijkt het (in tegenstelling tot de aimabele volkszanger) niet van de rode maar van de sombere kant. Dat wil hij uitdragen.


    Maak melding

Reageer