De jeugd van Sparta Zwolle traint op anderhalve meter afstand - Foto: Erica Bassie
De jeugd van Sparta Zwolle traint op anderhalve meter afstand
Foto: Erica Bassie

Zwolse jeugd mag meetrainen bij Sparta Zwolle

Zwolle – Sparta Zwolle wil zoveel mogelijk niet-leden betrekken bij haar jeugdtrainingen. Daarom geeft zij kinderen van 3 tot 18 jaar de kans om mee te doen met de korfbaltrainingen.

Door middel van deze trainingen voor iedereen geeft de vereniging direct gehoor aan de oproep van de minister-president. Iedereen wil nu immers bewegen en iedereen is welkom bij Sparta.

Kinderen van 3-6 jaar zijn welkom op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Eén ouder mag mee om bij de training te kijken.

De jeugd tot en met 12 jaar traint op dinsdag- en donderdagavond. Van die kinderen mogen de ouders helaas nog niet mee op de accommodatie.

De aanwijzingen van de korfbalbond en de gemeente worden strikt gevolgd. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, er zijn desinfecterende middelen, looproutes en toezicht. Teams van verschillende leeftijdsgroepen trainen gescheiden van elkaar. Dit alles doen we om veilig te kunnen sporten.

Wil je meetrainen? Meld je dan aan via komkorfballen@ckvsparta.nl. Vermeld bij je opgave je naam, geboortedatum en 06-nummer (in geval van calamiteiten). Sparta neemt dan contact op voor de trainingstijden en zorgt voor goeie opvang en begeleiding.

Artikel delen: