Zwollenaar mishandelt vier mannen in Hasselt

Hasselt – In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 augustus kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Markt. Ter plaatse bleek er geen gevecht meer gaande te zijn, en dat er vier mannen geslagen waren.

Eén van de mannen had een snee in zijn hoofd, de ander een gebroken neus, de derde man had een wond aan de mond die gehecht moest worden en de vierde man had een klap op zijn oog gehad. Een 30-jarige Zwollenaar was bij de mishandeling van de mannen betrokken en was er vandoor gegaan. Hij kon later in de nacht worden aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Respect? Respect?? voor wie?? Hoe durf dit woord te gebruiken! geweld goedkeuren, hoe gestoord kun je zijn zeg. ik heb die idioot vannacht in mijn straat (ja u leest het goed, een reactie vanuit Hasselt) horen schreeuwen. laat ‘m lekker in het vervolg de Voorstraat onveilig maken!!


  Maak melding

 2. Te triest voor woorden, zo lang mogelijk vasthouden die stoere jongen. Haal em ook maar wat leuks uit zijn portemonnee. 30 en dan nog niet weten dat “slaan” een uiterste middel is….
  Maar die andere 3 hadden nixxx gedaan, niet meegenomen?
  Zoooo verschrikkelijk belangrijk ook waar ze vandaan kwamen. Was dit weekend niet het, verder altijd gezellige, Euifeest?


  Maak melding

 3. Achterlijke kanslozen. Genadeloos straffen dergelijk tuig. Zijn het niet altijd dezelfden die willens en wetens betrokken zijn bij vechtpartijen???


  Maak melding

 4. Vrees het “Gezellig” vaak hele aardige (vaak) jongens, die helemaal omslaan als je er een paar biertjes in giet :'(
  Of met drugs, of met beide. Zucht, misschien was het wel goed als de politie eens naar buiten bracht hoe je (als vrienden en/of partners) het best met zulke “gezellige” types om kon gaan. En of je (ons) vermoeden uberhaupt klopt.


  Maak melding

 5. Dat het Zwollenaren waren…

  En ik ben ook helemaal de weg kwijt… Hoe moeten we nou gaan turven als mensen uit Zwolle Zuid ergens iets uitvreten? Of als mensen uit andere delen van Zwolle in Zuid de boel op stelten gaan zetten? 😀


  Maak melding

 6. Inderdaad Dick, het was een combinatie van beide. En het was inderdaad tijdens het altijd gezellige euifeest. Moet er nog wel even bij schrijven dat het hier ging om Zwollenaren onderling.. Ook ‘een buurgemeente’ van Hasselt was nadrukkelijk aanwezig; ook daar ging het om plaatsgenoten onderling.


  Maak melding

 7. @ Plantje 7:18 😀 😀 😀
  Zielig en triest maar het komt ons, ouderen, vast ook wel bekend voor. Met de voetbal al, denk met alle sporten. Is het durpies tegen de stad, helaas zijn wij “stadsen” te slecht voorbereid op fysiek spel, of te arrogant. Tja…
  Maar echt vechten, kan ik je ook wel hele domme anekdotes over vertellen maar dan breng ik je waarschijnlijk op ideeen. 😉
  Echt vechten hoeft natuurlijk absoluut niet nodig te zijn. Wat heb ik jaren lang gelachen om die heerlijke mafketels uit Nieuwleusen met hun “Normaal” en “Hoken”. Niemand is meer als een ander, een boer niet als een stadse en andersom zéker niet 8)


  Maak melding

Reageer