Zwollenaar met bloempot op hoofd geslagen

Zwolle – Op zondagochtend werd aan de Bachlaan een 29-jarige man uit Zwolle mishandeld.

De man had eerder op de avond onenigheid gehad met twee mannen en deze kwamen op zondagochtend de woning aan de Bachlaan binnen en sloegen en schopten de man en sloegen een bloempot op zijn hoofd kapot. Hierna gingen de twee daders er vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Toch geen slecht idee van eras, Plantje. Als je dat eens serieus van 1/1 t/m 31/12 zou willen turven. Je noemt de wijken en je maakt een schaal van 1 t/m 5 oid met de zwaarte van het delict. Je mag aannemen dat de politieinfo waterdicht is op dit onvolprezen weblog; je mist niets. Pliesie zelf moet natuurlijk ff meewerken door nog vaker de wijk te noemen in hun berichten. Voila….kleine moeite voor Plantje….

  Waterdicht plezier voor alle weblog-lovers. Niemand kan meer zeuren over een bepaalde wijk want Plantje lijkt me precies genoeg om dit feilloos in kaart te brengen…..denk er maar eens over na…..nog 4 maand tot 1/1


  Maak melding

 2. politie.nl heeft geen persberichten verspreid over de dagen 22, 23 en 24 augustus. Dus vrijdag, zaterdag en zondag. Dat zijn de dagen wanneer vaak de meeste delicten worden gepleegd (uitgaansgeweld etc.) en we zijn eerder ook al tot de conclusie gekomen dat sommige incidenten bewust(?) worden achtergehouden (tijdje terug was er een massale vechtpartij in holtenbroek waar de politie met getrokken pistolen heeft gerageerd, dat is nooit vermeld in de berichten), of dat er delicten wel op bijv. destentor wordt vermeld maar niet op politie.nl. Misdaadkaart is ook nogal onzorgvuldig vind ik.

  ========

  Afgelopen weekend, altijd op zondag, heeft de politie IJsselland Weblog Zwolle de berichtgeving per mail gestuurd. Dat is ook geplaatst.


  Maak melding

 3. kijk maar op politie.nl dan, daar staan verschillende berichten die hier niet zijn vermeld (23 en 24 augustus is NA 25 augustus gepost)


  Maak melding

 4. Nagekomen politiebericht: Ervaren buschauffeur loodst vandaag volle bus met klapband moeiteloos in veilige haven. Hierbij spreekt de pliesiecommandant zijn dank uit dat men niet hoefde uit te rukken 😉


  Maak melding

 5. Nog een aantal vragen van mij:
  -Betrof het een bloempot met een cactus er in (au);
  -Was de bloempot van keramiek, plastic of metaal ?;

  Het soort materiaal zal nogal invloed hebben op de huidige gezondheidstoestand van het slachtoffer.  Maak melding

 6. Dick, het artikel vermeldt niet wat de lichamelijke schade is die het slachtoffer opgelopen heeft. Trouwens, GEZELLIG daar in de Bronx !


  Maak melding

 7. Word de analyse bijkans onmogelijk wegens gebrek aan feiten idd.
  Misschien ben ik wel té positief maar zéker op het oog, vind ik de Bronx aardig opgeknapt. Die school was ook in no time klaar. Er ligt nog een stuk braak. In de Kamperpoort ook. Maar ik denk dat als daar straks huizen staan, beide wijken er in elk geval vwb leefbaarheid (oeps besmet woord) een stuk op vooruit gaan?


  Maak melding

 8. Holtenbroek is best goed te doen! ER staat nog steeds niet dat de daders uit Holtenbroek afkomstig zijn… Dat veranderd nogal wat..

  Hoe dan ook, er gebeurd hier zeker nog vaak wat. Ikzelf merk er weinig van, woon toch best centraal in Holtenbroek. Ik denk dat mensen wel weten dat je niet ’s avonds op straat moet gaan ouwehoeren. Ook gedonder maar moet voorkomen, want helaas heeft Zwolle nog genoeg gekken!


  Maak melding

 9. Nog nooit ergens (sinds 4 jaar) last van gehad. Maar nu ga ik ook niet in Holtenbroek pinnen. Zowiezo liever nergens anders dan in het centrum. Zo heb ik ook geen grote mond op de fiets, ik ga wel weg. Dat lijkt me beter.

  Daar komt natuurlijk bij dat ik een meisje ben. Vond het overigens wel klasse dat ik met wat vrienden in een parkje aan het voetballen was en de fietsen onder onze neuzen vandaan werden gejat (wel eentje die open stond hoor)…. Ik vind het knap! Want de daders weten dat het onze fietsen waren en ik stond te kijken bij het voetbal met nog iemand zoonlief.. Ik zeg; das lef hebben… 😉

  Ik ben weer wat alerter geworden met fiets op slot zetten. En gelukkig een ruime schuur!


  Maak melding

 10. Anders wordt je toch correspondente voor de Bronx Miranda? Om de 2 dagen een regel of 10 positieve Bronx-tekst? Dat je dat kunt is zeker 😉


  Maak melding

Reageer