Popfront Zwolle zoekt geluidsvrijwilligers

Altijd al eens aan de geluidsknoppen willen draaien tijdens een concert? Popfront biedt die kans. De Zwolse stichting is op zoek naar nieuwe geluidsvrijwilligers, die het zaalgeluid verzorgen tijdens optredens.

Als geluidstechnicus zorg je ervoor dat bands op het podium zo goed mogelijk uit de verf komen en bezorg je bezoekers een fijne avond. Je draait mee in een team dat samen de optredens verdeelt. Die zijn er in elk genre. Wat technische achtergrond of enige ervaring met geluid is prettig, maar zeker niet noodzakelijk. Popfront biedt potentiële geluidstechnici een cursus aan, zodat ze alle kneepjes van het vak kunnen leren! Heb je belangstelling, stuur een mailtje naar techniek@popfront.nl. 

Popfront is een trefpunt voor muziekliefhebbers in allerlei stijlen. Bands kunnen hier oefenen en er zijn vrijwel ieder weekend optredens. Daarnaast is het een leuke plek om nieuwe mensen leren kennen en te ontmoeten in het muzikantencafé. Popfront wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom! Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij Popfront, maar niet als geluidstechnicus? Dat kan. Bel tijdens openingstijden naar Popfront ( 038-4526314 ) of stap eens binnen en informeer naar de mogelijkheden! Kijk ook op www.popfront.nl.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Misschien iemand uit de geluidsklagers-groep (van 3 of 4 personen), om inlevingsvermogen “te creëeren” en “rekening houden met elkaar”?


  Maak melding

 2. mischien bij bonjour de buurman van t popfront nog vrijwilligers te porren zitten heel de dag toch maar te kijken daar met een pot bier


  Maak melding

 3. Vrijwilligers
  Het is inderdaad typisch Popfront, Meneer Waalman. Het is namelijk een plek waar talenten tot bloei komen en mensen de ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Niet alleen bij het geluid, maar bijvoorbeeld ook achter de bar. En dat het doorgaans altijd goed gaat, komt door de goede begeleiding, in de vorm van cursussen en inwerkprogramma’s.

  Overigens in Bonjour niet de buurman van Popfront; dat is namelijk Hedon. En Popfront zoekt bovendien gemotiveerde mensen…


  Maak melding

 4. geschreven door Meneer Waalman, op 26 augustus 2008 om 19:10

  typisch popfront, Zet zomaar iemand die het leuk vind achter de mengtafel! Zo te horen gaat het ” al jaren goed!”

  Iedereen moet het ergens leren! Goeie zaak, dat ze mensen deze mogelijkheden onder begeleiding bieden!


  Maak melding

Reageer