Bijzonder voetbalfeest in de Buitensociëteit

Omroep Zwolle organiseert in samenwerking met de IJsselhallen en FC Zwolle een groot voetbalfeest voor alle voetballiefhebbers uit Zwolle en omstreken. Meer dan een jaar zijn medewerkers van de lokale omroep bezig geweest met het samenstellen van een unieke documentaire over het betaald voetbal in Zwolle.

 

Foto: PEC Zwolle website

Op woensdag 20 december om 19.00 uur zal de film in De Buitensociëteit te Zwolle getoond worden aan het publiek. Vele voormalige en huidige betaald voetballers en andere bekenden uit het verleden worden uitgenodigd om nog een keer terug te kijken naar al die mooie momenten uit het verleden.

Het grote voetbalfeest in De Buitensociëteit moet een prachtig slot worden van 2006, het jaar waarin het betaald voetbal in Zwolle 50 jaar bestaat. Na het bekijken van de film kunnen in De Buitensociëteit oude herinneringen op gehaald worden.

De kaartverkoop voor deze unieke avond start op woensdag 6 december. Kaarten (á € 5,-) zijn te verkrijgen op het kantoor van FC Zwolle en in de Landstede Infoshop aan het Grote Kerkplein. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.fczwolle.nl en op de kabelkrant van Omroep Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Das een bekende foto(kaartverkoop tegen feyenoord ?) met de heer Noordman in de deur opening,de topdagen van betaald voetbal in Zwolle.Zucht…………..


  ⚠️ Meld

 2. Weer niet goed gelezen,staat er zelfs boven.):Kan nog wel melden dat er toen een ruit sneuvelde,de belangstelling was enorm en s,avonds zat er dan ook meer dan 12000 man in het Oosterenk stadion.Those where the days.


  ⚠️ Meld

 3. Prachtig, dit soort ‘kleine’ historie. Ben heel benieuwd naar de productie en de avond waarop hij voor het eerst te zien is. Wordt ?©?©n grote re??nie van (oud)-spelers en supporters als je het mij vraagt. ;D


  ⚠️ Meld

 4. Wij gaan deze premi??re zeker zien. Ook onze oom van 86 (oud PEC speler) en tante van 82 nemen we mee. Ik hoop dat velen ons voorbeeld zullen volgen, want dit gebeurd maar ?©?©n keer. Toch?  ⚠️ Meld

 5. Hier gaan we zeker heen!!

  p.s als de film uit de “bios” is kunnen we het dan ook op dvd kopen?

  Kunnen we het nog een keer of 10 zien… 🙂


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.