Nazorgcentrum IntermeZZo start voorzichtig weer op. Bij de entree bloeien de klaprozen, nog altijd symbool van het opstarten van de maatschappij na de eerste wereldoorlog
Nazorgcentrum IntermeZZo start voorzichtig weer op. Bij de entree bloeien de klaprozen, nog altijd symbool van het opstarten van de maatschappij na de eerste wereldoorlog

Nazorgcentrum IntermeZZo start voorzichtig weer op voor mensen met kanker en hun naasten

Zwolle – In aansluiting op versoepeling van de landelijke maatregelen rond het Corona-virus, kan Nazorgcentrum IntermeZZo Zwolle weer iets meer bieden aan mensen met kanker, naasten en nabestaanden. Zij kunnen, uitsluitend indien vooraf aangekondigd of op afspraak, terecht voor een luisterend oor of een gesprek.

De locatie aan de Dokter van Thienenweg 1a in Zwolle is corona-vrij en er zijn maatregelen getroffen om de locatie veilig te houden. Vanaf 18 mei is de locatie ingericht op ontvangst van aangekondigde gasten. Een strikt protocol, hygiënemaatregelen en spelregels maken daar deel van uit.

Mensen die willen inlopen voor een luisterend oor, informatie of een goed gesprek bij een kopje koffie, kunnen terecht als zij vooraf even bellen. De gastvrouw van dienst zal enkele gezondheidsvragen stellen. Als iemand geen risico vormt, is inloop daarna mogelijk.
Wie wil praten met een gastvrouw of gastheer, kan ook bellen voor een één op één afspraak.

Digitaal aanbod
Allerlei activiteiten zoals yoga, zen-meditatie, ademtraining of schrijfsalon kunnen digitaal worden gevolgd.

Na Pinksteren hoopt IntermeZZo live enkele groepsactiviteiten in zeer kleinschalige vorm te kunnen opstarten, evenals ontspannende behandelingen zoals massage en schoonheidsspecialiste.

IntermeZZo is bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 uur via (038) 424 6088
Meer informatie: www.intermezzo-zwolle.nl.

Artikel delen: