Eerste medewerkers Hier Mode geslaagd bij Deltion

Zwolle – De opleiding Verkoopchef afronden in krap anderhalf jaar. Dit is negen medewerkers van Hier Mode gelukt. Tijdens een feestelijke uitreiking op het Deltion College, ontvingen ze maandag 25 augustus hun welverdiende diploma uit handen van Mechteld Schwartz, directeur van Hier Mode, en Jaap Jonk, leraar Handel-BBL van Deltion.

 

In mei 2007 zijn Hier Mode en Deltion samen een speciaal traject gestart: de Hier Mode-klas. De opleiding Verkoopchef op niveau 3 is helemaal afgestemd op de wensen van de bekende modeketen. Zo is de leerstof toegespitst op mode en liepen alle medewerkers stage bij een modeketen in Ierland. Normaal gesproken biedt Deltion alleen dag- of avondopleidingen aan. Maar voor Hier Mode werd een uitzondering gemaakt. De medewerkers volgden van ’s middags tot ’s avonds lessen, één dag per drie weken. En het diner werd verzorgd door het Horeca Leerbedrijf van Deltion. Een unieke samenwerking.

Hier Mode is erg tevreden over de samenwerking met Deltion. “De communicatie onderling verliep uiterst prettig,” vertelt Yvonne de Vries, personeelsadviseur van Hier Mode. “Uiteraard zijn er altijd verbeterpuntjes, van beide kanten. Dus daar zullen we de komende tijd samen aan werken.” In de toekomst zullen meer medewerkers geschoold worden bij Deltion. “En we willen de geslaagden door laten studeren op niveau 4, dus ook daarin zullen we de samenwerking blijven zoeken. We gaan hiermee in januari 2009 van start,” besluit Yvonne.

Artikel delen:

Reageer