Informatiebijeenkomsten ‘Feniks’ Kamperpoort

Zwolle – De komende jaren verandert de Kamperpoort in Zwolle ingrijpend. Over een tijdje is dit een zeer gevarieerde stadswijk waar vernieuwing of verandering overal zichtbaar. Woningstichting SWZ bouwt in samenwerking met projectontwikkelaar DLH 127 woningen in de Kamperpoort. De woningen (zowel appartementen als eengezinswoningen) op het Feniksterrein hebben de namen gekregen van fabeldieren. De helft van de nieuwe huizen is sociale huur, de andere helft is koop.


De 127 huur- en koopwoningen zoals het gebouwd gaat worden op het Feniksterrein met de binnenstad op loopafstand…

Op woensdag 24 september van 19.00 tot 21.00 uurhoudt SWZ een inloopbijeenkomst voor de huurders uit de Kamperpoort die uitverhuisd zijn. Zij hebben voorrang bij toewijzing voor zowel huur als koop (volgens de regels van het Sociaal Plan). Op zaterdag 4 oktober is er van 13.00 tot 16. 00 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in huur of koop. Op die dag is er een bus aanwezig die de bezoekers naar de locatie van de Feniks rijdt, zodat men het terrein, onder begeleiding, kan bekijken. Tijdens de bijeenkomsten kan men de impressies en plattegronden zien van de woningen en worden er prijsindicaties gegeven. Medewerkers van SWZ, de makelaar en DLH zijn aanwezig om de vragen te beantwoorden. Plattegronden en prijzen zijn nog niet definitief en kunnen nog gewijzigd worden.  Dit is nog niet de officiële start van de verkoop. Deze vindt begin 2009 plaats. De verhuur wordt vermeld in de Woningzoeker. Beide bijeenkomsten worden gehouden in de Woonwinkel van SWZ, Lübeckplein 62, Zwolle (tegen over het stadskantoor).

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ziet er idd goed uit, in hoevere je het van het plaatje kan behoordelen. Leuke wisselende formaten huizen, diversiteit is altijd goed! Ben echter wel benieuwd naar de “sociale” huur prijzen…


    Maak melding

Reageer