Brand verwoest kantine FC Uluspor

Zwolle – In het clubhuis van sportvereniging FC Uluspor aan de Luttekeweg brak op dinsdagochtend brand uit.

Een deur stond in de brand. Daarna verspreidde het vuur zich. De brand werd door de brandweer geblust. Vermoedelijk is de brand aangestoken. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. een soortgelijk geval van brandstichting is bekend van het clubgebouw “ons hoekje” in berkum. verwoest in de jaren zeventig.
  te hopen voor de jongens van uluspor dat de gemeente welwillend tegen over een donatie staat. anders kunnen de groenen en de partij jongens van groen links wellicht eens een zaterdag middagje de handen uit de mouwen steken en collectief aan de wederopbouw van het vergane clubhuis beginnen? mooie publiciteitsstunt en kunnen ze alle opgelopen NVU perikelen lekker van zich af schudden


  Maak melding

 2. ….
  Mocht het brandstichting zijn, dan is het erg slim gespeeld. De oude kantine van CSV28 staat nog leeg en dit zo vlak voor aanvang van de competititie. Gemeente kan nu niets anders doen dan Uluspor de kantine uit handen geven.


  Maak melding

 3. Een nieuwe kantine kost tegenwoordig al snel zo’n 133.000 euri.
  Eens kijken of de gemeente ook geld over heeft voor een NIET-christelijke vereniging.


  Maak melding

 4. Op woensdag 27 augustus meldde zich een 29-jarige man uit Zwolle aan het politiebureau. Hij gaf aan brand gesticht te hebben bij het clubhuis van een sportvereniging aan de Luttekeweg. De man werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.


  Maak melding

Reageer