Reacties 12
 1. hey Krul, volgens mij lees je niet goed!

  “De vrouw is dinsdagavond omstreeks 18.00 uur op de fiets vertrokken vanaf haar huis aan de Almastraat in Bedum.” dat bedankje was om 15:06uur, dus nog niet vertrokken 😉  Maak melding

 2. Zwolle, 28-08-2008 ⤢ De politie heeft woensdagnacht in Zwolle het lichaam aangetroffen van de vermiste Ingrid Kloosterman. De vrouw uit Bedum was dinsdagavond in verwarde toestand vertrokken uit haar woning. Sindsdien ontbrak elk spoor. De politie sluit een misdrijf en een ongeluk uit.  Maak melding

 3. Houd a.u.b. die vervelende reacties voor je! Jullie weten niet half wat ze allemaal heeft meegemaakt en dat heeft dus niets te maken met het vallen van de bladeren van de bomen of volle maan! Laat Ingrid in haar waarde en kwets nabestaanden niet met zulke opmerkingen, ze hebben het al moeilijk genoeg.


  Maak melding

 4. ingrid kloosterman
  hoe is het mogelijk dat de meest simpele zielen hier een reactie op mogen geven! hou je reacties maar voor je het is al erg genoeg. dit geld vooral voor belachelijke reacties zoals `volle maan .


  Maak melding

 5. Ingrid kloosterman
  Het zal tijd worden dat dit nu van het internet afgaat. En aan al die zieke mensen met hun walgelijke commentaar, ik wens jullie nog heel veel shit in je leven.
  En neem van mij aan dat komt echt wel, ook voor jullie.

  Haar vriend


  Maak melding

 6. Ingrid Kloosterman
  Beste mensen van deze website,
  Haal in godsnaam deze pagina eraf.Dat dit er nog opstaat.

  Rob van Luit (ex.collega van Ingrid)  Maak melding

Reageer