Vuurvogel houdt audities voor getalenteerde musici

Foto: Martien Hovestad

Zwolle – Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel bestaat inmiddels alweer achttien jaar. Hoewel het orkest door de crisis nu kan spelen, bereidt het orkest zich achter de schermen voor op een hopelijk ’normaal’ seizoen vanaf september. Daarom organiseert het orkest audities voor nieuwe leden op zaterdag 20 juni a.s.

De Vuurvogel trok in deze coronacrisis landelijk de aandacht met hun quarantaine-clip “Stay@Home” die o.a. door NPOradio4 en ClassicNL breed werden gedeeld. Het jeugdorkest was een van de pioniers met een dergelijke quarantaine-video en kreeg hierdoor veel navolging van andere orkesten in het land. De dirigent ontving van De Stadkamer zelfs een prijs voor deze thuis-productie.

Nu alle concerten zijn uitgesteld, is de organisatie verheugd te melden dat nagenoeg alle concerten naar 2021 kunnen worden verplaatst. De afsluiting van volgend seizoen wordt dan de concerttournee naar Noord-Italië.

Graag wil het jeugdorkest jonge talentvolle musici attenderen op de kans om zich in een volwaardig symfonieorkest verder te ontwikkelen. Daarom worden er op zaterdag 20 juni a.s. audities gehouden voor nieuwe leden. Er kan worden voorgespeeld voor alle drie geledingen die het orkest rijk is en dus voor alle niveau’s. Meer informatie en aanmelden via www.vuurvogeljeugdorkest.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)