Jeugd Aa-landen kickt van waterskiën

Zwolle – Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur organiseerde het jongerenwerk het jeugdevenement Surf ’n Style bij en op de Wijde Aa. Jongerenwerk organiseerde de laatste woensdagen activiteiten voor jongeren in, bij en rondom de Wijde Aa. De activiteiten waren voor alle jongeren in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar.

Deze middag stond er bij de plas een ‘rodeo-surfplank’. Op de plas zelf was er de kans voor de jeugd om waterskiën te leren. Het was zonde dat er maar weinig opkomst was. Zo’n 10 kinderen waren op de wateractiviteit afgekomen. Als kinderen uit de buurt beter geweten hadden dat ze de kans kregen om te waterskiën, dan was de opkomst vast veel hoger geweest. Het kwam al een aantal keren vaker voor dat activiteiten van het jongerenwerk slecht bezocht werden. De jongerenwerkers zeggen in de buurt geflyerd te hebben. Ook schreven ze de Zwolse media aan. Ouders kunnen ook meer en beter de jeugd informeren en enthousiastmeren. De aanwezige kinderen maalden er niet om. Ze kregen deze druilerige middag alle aandacht en hadden de dag van hun leven.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Waterskie
  Hartstikke mooi dat kinderen tegenwoordig de mogelijkheid krijgen om zoveel sporten te proberen. Dit soort dagen en ook de schoolsport activiteiten bieden kinderen deze geweldige kansen. Mijn zoon heeft meegedaan en is super enthousiast. Harry heeft een mooie foto van hem gemaakt maar deze staat helaas niet op het logg. Kan ik die wel in mijn bezit krijgen ?


  Maak melding

 2. Tja, JJ het lup zoals het lup 8) Nog bij 4 gekeken? De Henze stond er weer, maar ze verloren. Bij De Tuinders alles op de rails?

  Oh ja, nu zie ik je ook op de 1e foto 😉


  Maak melding

 3. Het was zonde dat er maar weinig opkomst was. Zo’n 10 kinderen waren op de wateractiviteit afgekomen. Als kinderen uit de buurt beter geweten hadden dat ze de kans kregen om te waterskiën, dan was de opkomst vast veel hoger geweest. Het kwam al een aantal keren vaker voor dat activiteiten van het jongerenwerk slecht bezocht werden.

  Ja… dat zal het zijn…. Als ze bij het vorige onderwerp hadden gekeken hier op Weblog Zwolle, dan hadden ze geweten dat ‘de doelgroep’ (vanaf 12 tot 21) niet vrij is op woensdagmiddag om die tijden… Maar dat is natuurlijk niet handig h?? Even informeren wanneer de jeugd naar school moet…
  Jammer inderdaad, want het had een grote opkomst kunnen zijn als het op bijvoorbeeld vrijdagmiddag werd georganiseerd vanaf een uur of 15:00 uur…
  Ik word hier echt boos om!


  Maak melding

Reageer