Cartoons op gebouwen bij Palestrinalaan

Zwolle – Maxi Axie Holtenbroek (TRAVERS) en het project “Samen gaan voor de Palestrinalaan”  hebben in samenwerking De BontePalestrinaKinderCartoonClub georganiseerd . Overal in de directe omgeving van de laan zijn nu cartoons op gebouwen te zien. “Samen gaan voor de Palestrinalaan” is een project waarbij Gemeente Zwolle, TRAVERS , Politie regio IJsselland en de wooncoöperaties SWZ en DeltaWonen de krachten bundelen. De start vond woensdagmiddag plaats bij de Glenn Miller flat aan de Palestrinalaan.

Door het project hoopt men tevens bij te dragen aan de leefbaarheid en veiligheid in de multiculturele buurt Holtenbroek. Gedurende de maanden april t/m juni zijn kinderen uit de Palestrinalaan bezig geweest met het ontwerpen van hun eigen wijkheld(in). Dit naar idee van kunstenares Marit Otto. Zij werd in de uitvoering bijgestaan door enthousiaste vrijwilligster Mirjam Slippens. De uiteindelijke kunstwerkjes kregen woensdag een prominente plek krijgen aan de flats in de Palestrinalaan en gebouwen in de omgeving. Clown Flappie vermaakte de kids met zijn grappen en kunstzinnige ballonnen.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Dit is de goden verzoeken……..
    Cartoons op flats ? Kunnen we ons nog herinneren wat er gebeurd is toen er cartoons in de kranten geplaatst werden ?


    Maak melding

  2. Had em 😀 Hoe kun je iets onbelangrijks als cartoons. Vaak een mooi getekende mening, soms ook walgelijk en smakeloos, zo belangrijk maken? Of elkaar wel of niet een hand geven? Pffff BIJNA WEEKEND!


    Maak melding

Reageer