Jurriën Haverlag
Jurriën Haverlag

NPO 3FM Talent Coördinator Jurriën Haverlag bij Hedon Academy online

Zwolle – Door de maatregelen en richtlijnen van RIVM en GGD kan Hedon Academy momenteel geen openbare edities organiseren.

Daarom heeft het Hedon Productiehuis besloten om online edities van Hedon Academy te organiseren via de website van Hedon Productiehuis. Dinsdag is Jurriën Haverlag van NPO 3FM te gast.

Jurriën Haverlag is Talent Coördinator en muziek samensteller bij NPO 3 FM en door zijn werk bij de radio altijd bezig met muziek. Van gevorderde carrières tot muzikanten die aan het begin van een mooie loopbaan staan. Wat kan Jurriën vanuit 3FM Talent voor een muzikant betekenen? Hoe ontdekken ze al die nieuwe muziek eigenlijk? En hoe doe je dat in tijden dat niemand meer live kan spelen? Genoeg te bespreken tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy online.

De komende periode zal er bijna wekelijks een online editie van Hedon Academy worden gehouden. De eerste editie was op 21 april. De eerste drie edities van Hedon Academy Online hadden als gasten Harold de Boer van Poppunt Overijssel, digitaal strateeg Carlo Kiksen en artist coach JoeySuki. Veel belangstellenden keken mee en stelden hun vragen via de livechat.

De vierde editie van Hedon Academy Online is op dinsdag 26 mei vanaf 20.00 uur voor alle belangstellenden te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live.

Artikel delen: