Overige politieberichten Zwolle

Zwolle – Op de Kranenburgweg werd op woensdagmiddag 27 augustus een 21-jarige man uit Zwolle met zijn snorfiets op snelheid gecontroleerd. Hij reed 45 km/h waar 25 is toegestaan. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat.

Op woensdagmiddag 27 augustus werd aan de Hermelenweg een 27-jarige man uit Hattemerbroek met zijn auto op snelheid gecontroleerd. Hij reed 114 km/h waar 60 is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.

Bij een winkel aan de Veemarkt werd op woensdagavond 27 augustus een 36-jarige man uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Hij wilde levensmiddelen uit de winkel meenemen zonder deze te betalen.

In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie een melding van een dronken, agressieve man aan de Sassenstraat. De man was zeer agressief en scheldt de politieagenten uit. Als zij de man meedelen dat hij is aangehouden begint de man met zijn armen om zich heen te slaan en verzet hij zich hevig. De man wordt onder controle gebracht en overgebracht naar het politiebureau alwaar hij wordt ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Sorry, maar ik blijf dit soort berichten niet passend vinden voor in de media….bromfiets te hard, hoe verzint de politiewoordvoerder het om dit aan 117.000 mensen te willen vertellen?


  Maak melding

 2. Ik vind het wel relevant. Ik denk aan dit soort berichten als ik weer eens een brommertje voorbij zie jakkeren… Het laat zien, dat ze ook hier wel wat aan doen…

  Toch een geruststellende gedachte als je met 5 km per uur te snel geflitst wordt….dat ze ook “boeven vangen” 😀


  Maak melding

 3. de zoveelste die met een snelheid voor de snelweg over de parallelweg jaagt…. hoe halen ze het in hun hoofd op een b-wegje??
  Lekker afpakken dat rijbewijs!


  Maak melding

Reageer