Telstar Megastore Zwolle geopend

Zwolle – Onder de lichtmasten van het nieuwe FC Zwolle stadion opende burgermeester Henk Jan Meijer donderdagavond een nieuwe sportwinkel in Zwolle. Een sportwinkel met een uniek concept voor de regio Zwolle, en dit alles van het kaliber BIG. Tijdens de druk bezochte opening overhandigde de burgermeester een cheque namens Telstar aan ‘Frion sportdag aangepaste sporten’ van € 2.250.

Telstar Sports and Fashion realiseerde haar derde megastore, van maar liefst 4500 m2, in het nieuwe FC Zwolle stadion in Zwolle. Niet alleen de oppervlakte van 4500 m2 onderscheidt de Telstar Megastore Zwolle van andere sportzaken in de regio, ook het concept is uniek. In de winkel zijn vijf belevingswerelden gecreëerd waarbij iedere ‘wereld’ een eigen uitstraling en sfeer heeft. Naast de verschillende ‘werelden’ is er een permanente outlet van 200 m2 met grote merken. In de winkel is tevens een horecagelegenheid opgenomen. Zaterdag gaat de winkel voor het publiek open, Telstar viert de opening groots met van 8.00 tot 16.30 uur acties, activiteiten en amusement voor het hele gezin.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Is hier nog veel volk op afgekomen? Hoorde van mijn zoontje en zijn maatje dat het erg leuk was. Ze mochten op de foto in dure kleren van Tommy H. De foto wordt thuis gemaild, creatief idee!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.