De Harmonie krijgt een nieuwe functie

Zwolle – De Harmonie bestaat al sinds 1828 en sindsdien heeft het al vele functies gehad; van herensociëteit tot hotel en van discotheek tot grand café. In mei 2008 werd het pand verkocht aan Grolsch en nu is het de taak aan Zwollenaar Jan Briek om dit geweldige historische pand, gelegen aan de Grote Markt in Zwolle, nieuw leven in te blazen. Daarnaast wordt het voormalige Rootz nu ook door Briek onder handen genomen. 

Het totale pand zal opgesplitst worden in drie verschillende uitgaansgelegenheden. Kortom: voor elk wat wils. Hoe het er precies gaat uitzien en wat we gaan doen in…, blijft nog even een verrassing. Jan Briek heeft meerdere horecagelegenheden op zijn naam staan, zoals Van Kinsbergen in Apeldoorn, Mizu en Joffer in Zwolle.

Wat je al wel vast kan doen is je aanmelden op de site www.watgaanwedoenin.nl , dan word je precies op de hoogte gehouden van de activiteiten die bij … gaan plaatsvinden.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Dat was dan ook de hoogste tijd. Wat een K-service hadden ze daar zeg. En de bediening was nu niet echt gekleed zoals je dat in zo ’n gelegenheid zou verwachten.

  Ben dus erg benieuwd !!!!


  Maak melding

 2. Grolsch
  Ik denk dat er een klein foutje in de berichtgeving staat.
  Het pand van de Harmonie is al sinds mensenheugenis in handen van de Grolsch.
  De exploitatie van het grand café is in mei overgedaan aan de verhuurder Grolsch waarna deze een nieuwe huurder voor de Harmonie gezocht heeft.


  Maak melding

 3. Nou..ik ben erg benieuwd wat er komt. Ik hoop dat het een goede aanwinst voor Zwolle zal zijn en iets extra’s geeft aan het uitgaansleven hier.


  Maak melding

 4. Jan Briek zegt mij niets. laten we hopen dat ie meer fantasie heeft dan Dhr korporaal. laten we wel wezen het wordt tijd dat john belushi de kast in gaat en er niet meer uitkomt


  Maak melding

 5. Ben ook erg benieuwd wat het gaat worden. Het is iig altijd beter dan wat het nu is. Hoewel ik de mizu wel aardig vindt, heeft het me iets teveel pretenties… so w’ll see


  Maak melding

Reageer