Feest 100 jarig jubileum SWZ in Nooterhof

Zwolle – Woningcorporatie SWZ viert op zaterdag 6 september van 13.00 uur tot 17.00 uur haar 100 jarig jubileum in de Nooterhof (Goertjesweg 5 te Zwolle). Alle 8000 huurders van SWZ hebben een uitnodiging gekregen voor het feest. Ook niet-huurders zijn van harte welkom.

Voor de verjaardag is gekozen voor het thema duurzaamheid. Op het openluchtfeest zijn onder andere: stelten lopers, poppentheater, natuurmonstertjes, diepzeeboot, kunsttoren, springkussen, tentoonstelling en allerlei kraampjes met informatie. Het is een feestelijke dag voor jong en oud, waar met name kinderen zich zullen vermaken. De huurders ontvangen tegen inlevering van hun uitnodiging een kleine attentie.

Om 16.30 uur is de officiële start van de bouw van het Eartship. Eddy Veenstra, wethouder Gerard van Dooremolen en Rob van Kessel, directeur Landstede zullen samen met de natuurmonstertjes de openingshandeling verrichten.

Omdat er weinig parkeerplaatsen zijn bij de Nooterhof worden mensen verzocht op de fiets te komen. Op zaterdag rijden er twee huifwagens die mensen vanaf twee opstapplaatsen ophalen (12.30, 13.30 uur en 14.30 uur). De opstapplaatsen zijn voor Arcadia aan de Hogenkampseweg en in Holtenbroek bij de bushalte onder het Deltion College.

Artikel delen:

Reageer