SamenZwolle brengt ‘coronaproof’ activiteiten in kaart

SamenZwolle brengt ‘coronaproof’ activiteiten in kaart

Zwolle – De maatregelen vanwege de coronacrisis hebben ervoor gezorgd dat bijna alle activiteiten in Zwolle helaas tijdelijk stil kwamen te liggen. Nu het beleid langzaam versoepeld wordt, is het mogelijk om weer voorzichtig bijeenkomsten te organiseren.

Op de activiteitenpagina van SamenZwolle kun je als Zwollenaar makkelijk zien wat er allemaal georganiseerd wordt in de stad. SamenZwolle is hét platform voor activiteiten met een sociaal, sportief, educatief of creatief karakter, voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een knutselmiddag voor kinderen, een wijkbingo, beweegactiviteit voor ouderen of een tweedehands kledingmarkt.

Het overzicht van de activiteiten is te zien op: www.samenzwolle.nl/activiteiten, op deze pagina kun je als organisator ook eenvoudig zelf een activiteit plaatsen. Via de social media en doelgroepgerichte mailingen van SamenZwolle kan de activiteit in overleg nog beter onder de aandacht gebracht worden.

Coronaproof
Uiteraard moeten we nog steeds samen alles op alles zetten om het coronavirus niet verder te verspreiden. Daarom mogen op SamenZwolle alleen activiteiten geplaatst worden die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat de deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, het maximaal aantal bezoekers niet wordt overschreden en dat men bij verkoudheidssymptomen of andere (milde) klachten niet deelneemt. Ook is er een nieuwe categorie voor ‘Online’ activiteiten toegevoegd.

SamenOuderen
Voor oudere inwoners is het soms nog lastig om een website te bezoeken. Daarom is er speciaal voor deze doelgroep een flyer gemaakt met coronaproof activiteiten en initiatieven voor ouderen in Zwolle. Wilt u deze informatie ontvangen? Neem contact op met SamenZwolle via 038 – 750 83 87. In Zwolle regelen we het samen!

Artikel delen: