Zaterdag geen trein Zwolle-Wierden

Zwolle – Er rijden komende zaterdag geen treinen tussen Zwolle en Wierden. Door werkzaamheden aan het spoor moeten reizigers omreizen of gebruik maken van de ingezette bussen.

Reizigers tussen Zwolle en Almelo/Hengelo/Enschede reizen het snelst met intercity via Deventer. Reizigers met een bestemming tussen Zwolle en Wierden kunnen de NS-bus gebruiken. De extra reistijd is ongeveer een half uur.

Bron: RTV Oost

 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Nu dit weer. je mag van geluk spreken als die gasten op tijd rijden en als ze ergens mee bezig nmoeten duurt het veel te lang voor het voor mekaar is.
  en dan koop je vaak ook nog een kaartje voor de kat ze viool omdat er in de treinen nauwelijks meer gecontroleerd wordt!!


  Maak melding

 2. Gilroy, meen je dat nu? Of probeer je me op de kast te krijgen (gelukt). Ben je zo iemand die heel erg kan klagen over het openbaar vervoer en vervolgens wel een uur in de file gaat staan?
  En wat betreft de kaartjes… je betaald voor het gebruik van de trein en niet voor de controleur.  Maak melding

 3. nee het is echt waar er rijdt geen trein op tijd. vertrek en aankomsttijden worden met voeten getreden. in de file staan is je eigen keus. vertraging met een trein niet.


  Maak melding

 4. onzin!
  gilroy ik snap jou niet. in europa is nederland 1 van de weinige landen waar treinen op tijd rijden.

  en al zo je een keer 5 minuten moeten wachten? wees blij dat het in nederland goed is geregeld.
  staan altijd voldoende bussen om mensen op te vangen(soms denk ik zelfs tientallen te veel).

  en idd je betaalt voor de trein niet voor de conducteur,en ja ik snap jou wel dat het ergert had ik eerder ook wel eens,ik een kaartje kopen en niet worden gecontroleerd en iemand anders die dan gratis rijd,koop je er volgende keer niet 1 dan word je gepakt.

  wij maken ons zorgen over dat de trein iets vertraging heeft, denk eens na over 3e wereld landen.

  succes met je trein;)


  Maak melding

Reageer