Open dag Dahliavereniging Rondom de Peperbus

Zwolle – Op zaterdag 13 september stelt Dahliavereniging Rondom de Peperbus haar tuinen bij de Hortensiabrug en de Ruusbroecstraat open voor publiek. Geïnteresseerden kunnen op die dag van 10.00 tot 17.00 uur een kijkje komen nemen op de tuinen. Op het programma staat ondermeer een kalebassenmarkt en een rommelmarkt van tuinartikelen. Leden verzorgen daarnaast rondleidingen door beide tuinen.

 

Dahliavereniging Rondom de Peperbus (ROP) heeft twee tuinen. De ene is gelegen bij de Hortensiabrug (aan de Zuidbroekstraat in park de Weezenlanden) en de andere tuin bevindt zich aan de Ruusbroecstraat. Op beide tuinen staan de dahlia’s en andere zomerbloeiers momenteel in volle bloei. Daarom is de open dag op 13 september een prima moment voor bezoekers om eens een kijkje te komen nemen.

 

Hoewel de vereniging een groot aantal leden kent, zijn nieuwe leden nog steeds welkom! Tijdens de open dag kunnen belangstellenden hierover informatie inwinnen bij de bestuursleden, die tevens rondleidingen op de tuin verzorgen.

Leden van de dahliavereniging denken niet alleen aan zichzelf. Eens per week bezorgt de Vereniging een boeket dahlia’s bij maatschappelijke organisaties zoals het Leger des Heils of zorginstellingen.

Belangstellenden die meer willen weten over Dahliavereniging Rondom de Peperbus

in het algemeen of de open dag in het bijzonder, kunnen telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de Vereniging,  via tel. 038 4229384, of een kijkje nemen op de internetsite van de vereniging www.dahlia-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer