Zwolse theaters biedt basisscholen kosteloos zaal aan voor eindmusical

Zwolse theaters biedt basisscholen kosteloos zaal aan voor eindmusical

Zwolle – De deuren van Zwolse theaters zijn sinds 1 juni weer geopend voor publiek, theatermakers en nu ook voor eindmusicals van Zwolse basisscholen. Zwolse theaters biedt basisscholen eenmalig de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de Dommerholtzaal in Schouwburg Odeon voor het opvoeren van de eindmusical van groep 8.

Vanaf 1 juni zijn er weer diverse theatervoorstellingen te zien bij Zwolse theaters. Echter zijn de theaterzalen niet alle dagen gevuld met voorstellingen, waardoor er nu ook ruimte is voor andere activiteiten. Vanuit de educatieafdeling van Zwolse theaters is daarom het initiatief opgezet om basisscholen de kans te bieden de eindmusical van groep 8 in het theater te kunnen opvoeren. Juist in deze bijzondere tijd, nu het voor scholen niet mogelijk is om theatervoorstellingen te bezoeken met leerlingen, wil het theater op deze manier het onderwijs een handreiking doen.

Basisscholen kunnen volledig kosteloos van de Dommerholtzaal in Schouwburg Odeon gebruik maken van maandag 15 juni t/m vrijdag 3 juli 2020. Zwolse theaters verzorgt de technische begeleiding en alle technische faciliteiten. Uiteraard vinden de musicals volledig plaats conform de voorwaarden van het protocol van Zwolse theaters en de huidige richtlijnen omtrent het coronavirus.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Robert Vugteveen of Sanne Veltman van Zwolse theaters: 038-4277383.

Artikel delen: