Cursus officemanagement autorijschool en ROC

Zwolle – Verkeersschool Van Buuren en Landstede gaan samenwerken. Zij werken aan een officemanagement cursusaanbod voor toekomstige rij-instructeurs en taxichauffeurs. Daarnaast zal Landstede cursussen verzorgen voor aspirant rij-instructeurs zonder vooropleiding die een toelatingstoets moeten afleggen.

Naast het aanbieden van een opleiding voor rij-instructeurs en taxichauffeurs wil Van Buuren cursussen en trainingen aanbieden in de volle breedte. Daarvoor vond Van Buuren een geschikte partner in Landstede, die de kennis, ervaring en kwaliteit in huis heeft om een kleurrijk pallet aan opleidingen samen te stellen.

Het aanbod is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in de rijschool- en taxibranche en hun administratieve kennis, inzicht en vaardigheden willen verbreden en verdiepen. De cursussen zijn ook geschikt voor mensen die ondernemer of administratief medewerker willen worden. Vanaf deze maand kunnen zij bij Verkeersschool Van Buuren terecht voor een maatwerk cursuspakket.

Het gaat om onder meer Microsoft- gebruikerstrainingen, debiteurenbeheer, planning, telefonie- en receptietraining, boekhouding, verkoopvaardigheden, klachtenafhandeling, algemeenofficemanagement en het ondernemersdiploma.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. zelfstandig of niet
    Mooi streven om de focus te verbreden zodat de chauffeurs ook aan andere onmisbare vaardigheden kunnen gaan werken.

    Wat met niet helemaal duidelijk is of dit cursussen zijn voor zelfstandige chauffeurs die hun eigen boekhouding voeren of ook voor degenen die alleen in loondienst zijn.


    Maak melding

Reageer