IJssel - Foto: Wouter Steenbergen
IJssel
Foto: Wouter Steenbergen

Het weer: Een mix van zon en wolken

Zwolle – Dinsdag wordt het iets beter weer dan op maandag. De zon zal zich in ieder geval meer laten zien. Ook blijft het naar verwachting droog.

Mocht er toch een buitje vallen zal het plaatselijk zijn, echt nat zal je er naar alle waarschijnlijkheid niet van worden. De ochtend begint nog behoorlijk bewolkt, later in de middag zal de zon steeds meer gaan schijnen. De wind komt uit het noorden en zal amper aanwezig zijn. Met een middagtemperatuur van rond de 18 graden wordt het iets aangenamer dan op de maandag.

In de avond klaart het op en kun je nog lang van het zonnetje genieten. Wellicht kan dit buiten in de tuin, op het balkon of op gepaste afstand van elkaar op een terrasje in de Zwolse binnenstad.

Op de woensdag kunnen we nog iets beter weer verwachten. Het blijft opnieuw droog en de zon en wolken zullen uitvechten wie op deze dag de sterkste is. Op deze dag zal de zon als winnaar uit de bus komen en pakt ten opzichte van dinsdag weer een graadje winst. Het wordt 19 of misschien wel 20 graden in sommige delen van de stad.

Op de donderdag wordt de 20 graden op de thermometer zeker bereikt. Wie van plan was de planten buiten water te geven kan de gieter laten staan. We kunnen hier en daar een buitje verwachten.

Vrijdag wordt de kans op een bui iets kleiner. De wind is gedraaid naar het zuidoosten waardoor de temperatuur kan oplopen tot wel 25 graden. Ook in het weekend wordt het lekker warm. Wel kunnen we op deze dagen meer regen verwachten.

Of de zomerse temperaturen blijvend zijn lees je hier bij Weblog Zwolle.

Artikel delen: